Vind en gymnastiktur i Tivoli med dit hold

18. april 2018
Nu har du chancen for at optræde på plænen i Tivoli med dit gymnastikhold, søndag d. 24. juni 2018.

Dit gymnastikhold får nu muligheden for, at optræde på den store scene i Tivoli, sammen med over 1000 gymnaster fra hele Danmark.
Hvis I er et hold som laver en specifik disciplin (TeamGym, Rytmisk, Acro, Idrætsgymnastik, Tumbling, Rope Skipping) så kontakt jje@gymdanmark.dk - og hvis I er et opvisningshold, så deltag i denne konkurrence, som Gymnastik for Alle afholder. Øvrige hold udtages af de disciplinansvarlige. 

Hvad vinder mit hold? 
Gratis entre til Tivoli hele dagen for holdets gymnaster og instruktører – og så skal holdet lave en fantastisk opvisning på den store scene. 

Hvordan deltager mit hold? 
Hvis I er et hold som laver en specifik disciplin (TeamGym, Rytmisk, Acro, Idrætsgymnastik, Tumbling, Rope Skipping) så kontakt jje@gymdanmark.dk - og hvis I er et opvisningshold, så deltag i denne konkurrence, som Gymnastik for Alle afholder. Øvrige hold udtages af de disciplinansvarlige. 
Send en mail med et link til jeres opvisning til Mette F. Andersen, mfa@gymdanmark.dk
Fortæl lidt om jeres hold, hvilken forening I kommer fra, antal gymnaster, kontaktperson og telefonnummer. Tilbagemelding på deltagelse vil ske efter d. 25. maj. Konkurrencen løber frem til d. 15. maj 2018 

Betingelser:
Jeres hold skal være fra en forening, der er medlem af GymDanmark, og jeres opvisning skal kunne tilpasses scenens størrelse. Såfremt der er spring i jeres opvisning, skal I benytte redskaber, som GymDanmark stiller til rådighed på dagen. Hvis I er et hold som laver en specifik disciplin (TeamGym, Rytmisk, Acro, Idrætsgymnastik, Tumbling, Rope Skipping) så kontakt jje@gymdanmark.dk - og hvis I er et opvisningshold, så deltag i denne konkurrence, som Gymnastik for Alle afholder. Øvrige hold udtages af de disciplinansvarlige. 

Hvem vælger vinderne? 
Det gør Gymnastik for Alle udvalget. Vinderne udvælges ud fra underholdningsværdi, gymnastikglæde og god gymnastik :)

FAKTA om Gymnastik i Tivoli 
Det er efterhånden blevet en rigtig god tradition, at GymDanmark-gymnaster mødes til et storslået gymnastikshow på plænen i Tivoli. Normalt finder vi de mange dygtige talenter indenfor i gymnastiksalene, men på denne sommerdag, slipper vi gymnastikken 'fri' i de smukkeste rammer. Fra hele landet mødes gymnaster til et inferno af trampolinspringere i svimlende højder, smukke rytmiske gymnaster, kraftfulde idrætsgymnaster, sportsakrobater i fantastiske formationer, springgymnaster i fart, og sjippere i hæsblæsende tempo. Det er GymDanmark, der i samarbejde med Tivoli, præsenterer morgendagens gymnastikstjerner under sommersolen midt i København.

Hvornår: søndag 24. juni 2018

Det er forskellige GymDanmark-foreninger, indenfor et bredt udsnit af disciplinerne, der repræsenterer gymnastikken i Tivoli.Gymnasterne som deltager i gymnastikshowet bliver udvalgt af de enkelte disciplin-udvalg, og får besked i løbet af foråret. I udvalget 'Gymnastik for Alle' udvælger man holdene ud fra en konkurrence - læs mere her og vind en tur i TIVOLI.

Følg GymDanmark i TIVOLI på de sociale medier
Facebook, Instagram og Snapchat #gymdanmark


Hvordan får jeg mere at vide? Kontakt Janne Jelstad, jje@gymdanmark.dk, hvis du vil vide mere om konkurrencen.

 

Hvad leder du efter?
Brug søgefeltet ovenfor eller kontakt os på forbundskontoret.
Nyheder
Se seneste nyhedsbreve her
Kurser og uddannelse
Kurser og uddannelse
Find inspiration til at blive en endnu bedre træner her
Læs mere her
Gymnastikevents
Uanset om du er bredde- eller konkurrencegymnast, har GymDanmark et tilbud til dig.
Få nyhederne direkte

Tilmeld dig GymNYT - Vi holder dig opdateret ugentligt
Samtykkeerklæring til GymDanmark

Facebook
Følg med på Facebook
Følg os på Facebook og kom tæt på gymnastikken
Youtube
Følg med på Youtube
Følg os på Youtube og se gymnastik når du vil
Instagram
Følg med på Instagram
Følg os på Instagram - Gymnastik i billeder og video
LinkedIn
Følg med på LinkedIn
Følg GymDanmark på Linkedin