Tre foreninger uddannet i populært gymnastikkoncept

30. april
Stubbekøbing GF, Stillinge IF og Albertslund IF Gymnastik har netop uddannet deres trænerne i træningskonceptet GymFamily, som er GymDanmark’s svar på god familiegymnastik.

Familien har stor betydning for børns livsstil. Jo sundere og mere aktivt forældrene lever, jo større chance er der for at overføre de gode vaner til børnene. Med GymFamily vil GymDanmark gøre det sjovt og motiverende, at dyrke motion sammen i familien.

Det er de klar på i Stubbekøbing GF, Stillinge IF og Albertslund IF Gymnastik, som netop har fået uddannet foreningens familieholds-trænere i et af de populære GymFamily koncepter. Her har trænerne fået praktisk indføring i øvelser der sikrer højt aktivitetsniveau og træningseffekt for både børn og voksne.

Træningskoncept der tiltrækker nye medlemmer
”Vi glæder os over, at inspirere foreningerne til at sætte fokus på familieidræt”, siger projektleder i GymDanmark Sanne Honoré og fortsætter: ” Vi forventer os meget af dette træningskoncept, som netop kan samle hele familien og forskellige idrætsgrene i en og samme aktivitet. GymFamily giver også foreningerne mulighed for at tiltrække nye medlemmer ved at eksisterende medlemmer – oftest børn - får trukket forældre og kammerater og deres forældre op af sofaen og ind i gymnastiksalen”.

Mere om GymFamily
GymFamily er udviklet af GymDanmark med støtte fra Nordea-fonden. GymFamily er træning for børn fra 3 måneder til 15 år og deres modige forældre. Gymnastikkonceptet er et unikt tilbud til foreningens familiemedlemmer med sjov og krævende træning. 

GymFamily omfatter træningskoncepter i: Baby, Toddler, Active og Bootcamp.

Se video med træningskoncepterne her

GymFamily Baby er træning for de 3 md.–1- årige og deres forældre. Vær aktiv sammen med din baby og stimuler dit barns motoriske udvikling, mens du får styrket dine muskler og får sved på panden.

GymFamily Toddler er træning for de 1-3-åriger og deres forældre. Her er fuld fart på både børn og voksne på redskabsbaner og i forskellige øvelser f.eks. rotation, balance og krydsbevægelser.

GymFamily Active er træning for de 3-8-årige og deres forældre. Det er leg med udfordring for både forældre og børn. Her er rig mulighed for at få pulsen op sammen med dit barn med øvelser fra sjipning, redskabsaktiviteter og enkelte dansekoreografier.

GymFamily Bootcamp er for de 8-15-årige og deres modige forældre. Benhård CrossFit træning, der får sveden til at springe. Det er enkel, rå og benhård træning af kredsløb og muskelstyrke. Der er lagt op til en forældreudfordring.

Vil I også have GymFamily i jeres forening
Kontakt udviklingskonsulent i GymDanmark Sanne Honoré sho@gymdanmark.dk

 

Hvad leder du efter?
Brug søgefeltet ovenfor eller kontakt os på forbundskontoret.
Nyheder
Se seneste nyhedsbreve her
Kurser og uddannelse
Kurser og uddannelse
Find inspiration til at blive en endnu bedre træner her
Læs mere her
Gymnastikevents
Uanset om du er bredde- eller konkurrencegymnast, har GymDanmark et tilbud til dig.
Få nyhederne direkte

Tilmeld dig GymNYT - Vi holder dig opdateret ugentligt
Samtykkeerklæring til GymDanmark

Facebook
Følg med på Facebook
Følg os på Facebook og kom tæt på gymnastikken
Youtube
Følg med på Youtube
Følg os på Youtube og se gymnastik når du vil
Instagram
Følg med på Instagram
Følg os på Instagram - Gymnastik i billeder og video
LinkedIn
Følg med på LinkedIn
Følg GymDanmark på Linkedin