Stor tilslutning til Begynder DM i Rope Skipping

7. april 2017
På lørdag afvikles der DM i Rope Skipping for hold begynderrækker og 2-personerskonkurrencen i Glostrup og med rekord mange deltagere.

Det specielle i år er at der er rigtig mange deltagere fordi 2-personers konkurrence som er for helt nybegyndere, (deres første konkurrence nogensinde), har hele 29 hold tilmeldt og begynderrækkerne har 36 hold tilmeldt . Ialt er der opmod 200 deltagere – hvilket Udvalget for Rope Skipping aldrig har prøvet før og samtidig er der helt nye foreninger med ved denne weekends DM.

I 2-personers konkurrencen er der tre enkle discipliner de skal stille op i – speed, freestyle 2 personer og 2 personer i et tov, og det er denne kombination som Formanden for Rope Skipping Ulla Christensen tillægger en stor del af succes: ” Det er både nye foreninger og etablerede foreninger der har oprettet et specifik hold til denne konkurrencedisciplin og det gør, at vi har så mange tilmeldte. Denne konkurrence er det første step til at prøve, hvad det vil sige at konkurrere i Rope Skipping, og vi har bevidst lagt den samme dag som DM for begynderrækkerne, for at de har mulighed for at hinandens konkurrencer”.

I DM begynderrækkerne er der 36 hold som konkurrerer i tre aldersgrupper – de har fire enkle discipliner som speed, obligatorisk/ double dutch speed, freestyle 2 personer og freestyle 3 personer i double dutch. ”Jeg er meget glad og stolt over, at der er så stor tilslutning til vores nationale konkurrencer i begynderrækkerne – det er her spiren bliver lagt til det videre arbejde i talent øjemed. Der skiftes hvert andet år med at afholde konkurrencen henholdsvis på Sjælland og i Jylland og det er rigtig dejligt, at de deltagende klubber fra Jylland tager turen til Glostrup i år. Jeg glæder mig til at se resultatet af det store arbejde som instruktørerne gør ude i klubberne sammen med de aktive unge mennesker” fortæller en stolt formand for Rope Skipping Ulla Christensen.

Kom og oplev konkurrencen på lørdag d. 8 april kl. 10.30-18.00 i Glostrup Idrætspark. Læs meget mere om DM og find programmet her 

Hvad leder du efter?
Brug søgefeltet ovenfor eller kontakt os på forbundskontoret.
Nyheder
Se seneste nyhedsbreve her
Kurser og uddannelse
Kurser og uddannelse
Find inspiration til at blive en endnu bedre træner her
Læs mere her
Gymnastikevents
Uanset om du er bredde- eller konkurrencegymnast, har GymDanmark et tilbud til dig.
Få nyhederne direkte

Tilmeld dig GymNYT - Vi holder dig opdateret ugentligt
Samtykkeerklæring til GymDanmark

Facebook
Følg med på Facebook
Følg os på Facebook og kom tæt på gymnastikken
Youtube
Følg med på Youtube
Følg os på Youtube og se gymnastik når du vil
Instagram
Følg med på Instagram
Følg os på Instagram - Gymnastik i billeder og video
LinkedIn
Følg med på LinkedIn
Følg GymDanmark på Linkedin