Sports Acrobatik landsholdet på vej mod World Cup i Geneve

3. maj 2016

Af Kamine Julie Dam Jacobsen

Sports Acrobatik landsholdet flyver på torsdag, d. 5 maj 2016 til Geneve for at deltage i Geneva International Acro Cup. Det er en rejse som især akrobaterne har set meget frem til og trænet hårdt op til. Udover deres danske konkurrencerutine har alle grupper arbejdet intensivt med også at have en tempo – og balancerutine klar til konkurrencen i Geneve. Det har været en udfordrende og krævende proces, men det er det hele værd og akrobaterne glæder sig meget til at vise deres rutiner frem i en international arena.

"Vi tager afsted med kampgejsten intakt, men præget af realisme. Vi har i Sportsacroen i DK i år tilpasset vore regler til det internationale reglement, hvilket vil sige, at vi er startet forfra på mange punkter, men er nu på den helt rigtige vej. Ved konkurrencen deltager acrobater fra 11 lande, som alle er opvokset med de internationale regler. Vi vil give dem kamp til stregen", fortæller Næstformand i Udvalget for Sports Acro Søren Lundegård.

Både gymnaster og landstrænere ser frem til en tur som både vil byde på stor inspiration og et unikt sammenhold blandt de 13 akrobater, som både glæder sig til at se og heppe på hinanden.

Hvis du vil følge med i konkurrencen så følg GymDanmark på facebook, snapchat (torsdag og fredag)eller instagram

Facebook: https://www.facebook.com/sportsacrobatik/
Snapchat: gymdanmark
Instagram: gymdanmark

SÅDAN GIK DET
Af Kamine Julie Dam Jacobsen

 

Tilfredse piger efter sports acro world cup i Geneve
Det danske sports acro landshold deltog i weekenden ved Geneva international acro cup, og selvom det kun blev til en enkelt finaleplads, er både pigerne og landstræner Søren Lundgård tilfredse med præstationerne.

Efter en sen ankomst til Geneve torsdag aften, var fredag den helt store konkurrencedag for de danske piger. Fredagens konkurrence bød på kvalifikationer i alle de internationale klasser til de efterfølgende finaler om lørdagen. Alle de danske grupper klarede sig super flot i kvalifikationen med både deres balance og tempo rutine, men endte dog uden for finalepladserne, med undtagelse af Naja og Sofie, som gik videre til lørdagens finaler, hvor de endte på en flot 4. plads. Selvom de fleste af grupperne endte uden for finalerne, er der dog en stor tilfredshed blandt pigerne som syntes at det var en fantastisk oplevelse at være en del af konkurrencen. ”Selvom at vi endte uden for finalen var de andres niveau ikke så højt at vi ikke følte at vi kunne være med” udtaler en af pigerne, som nu sammen med de andre landsholds piger er blevet endnu mere motiveret og inspireret til at træne mere og endnu hårdere hjemme i Danmark.   

Resultater:
Age group 1 dame par:
Luna & Agnes nr. 9

Age group 2 dame par:
Naja & Sofie nr. 4

Age gruop 2 dame gruppe:
Andrea, Anna og Anne Marie nr. 8

Senior dame gruppe:
Emilia, Mai & Sif nr. 10
Stine, Kamine & Laura nr. 11

Hvad leder du efter?
Brug søgefeltet ovenfor eller kontakt os på forbundskontoret.
Nyheder
Se seneste nyhedsbreve her
Kurser og uddannelse
Kurser og uddannelse
Find inspiration til at blive en endnu bedre træner her
Læs mere her
Gymnastikevents
Uanset om du er bredde- eller konkurrencegymnast, har GymDanmark et tilbud til dig.
Få nyhederne direkte

Tilmeld dig GymNYT - Vi holder dig opdateret ugentligt
Samtykkeerklæring til GymDanmark

Facebook
Følg med på Facebook
Følg os på Facebook og kom tæt på gymnastikken
Youtube
Følg med på Youtube
Følg os på Youtube og se gymnastik når du vil
Instagram
Følg med på Instagram
Følg os på Instagram - Gymnastik i billeder og video
LinkedIn
Følg med på LinkedIn
Følg GymDanmark på Linkedin