Snart udtages Tumblerne endeligt til EM

11. februar
Sidste weekenden bød på stor aktivitet i tumbling sporten. Lørdag gav landsholdets tre trupper (talent, junior og senior) opvisning på Gymnastikhøjskolen i Ollerup til det årlige gymnastikstævne 'OD Dagen'.

Foran en stopfyldt idrætshal med 3-4000 tilskuere imponerede både store og små gymnaster med fantastisk fart, stor vanskelighed og flotte landinger i springene.

Første testkonkurrence i år
Selvom det ikke var til at se gearede flere af junior og senior gymnasterne lidt ned for øvelserne, da de havde fokus på søndagens konkurrencer i tankerne. Her var de bedste tumblere samlet, til den første testkonkurrence forud for EM til april i Valladolid i Spanien.

Udtagelse af gymnasterne
De danske deltagere bliver fundet over to testkonkurrencer, den næste afholdes allerede næste søndag den 14. februar kl. 15:00 i Odense Idrætscenters springsal.

Hos seniorerne er seks gymnaster forhåndsudtaget på baggrund af deres tidligere resultater, mens de sidste to herrer pladser tilfalder de to bedste gymnaster. De forhånds-udtagede gymnaster er Anders Wesch og Lasse Pihl samt de fire damer, der også repræsenterede Danmark ved VM i Odense, Johanne Nørby, Sara Ørskov, Anne-Sofie Juhl og Anne Sofie Okkerstrøm. Okkerstrøm kæmper pt. med at blive et par skader kvit, men håber at hun når at blive klar til EM.

Juniorerne kæmper om fire pladser hos både piger og drenge. Det er de to bedste, der automatisk kvalificerer sig, mens juniorlandstræner Sebastian Bro udtager de sidste to.

Se resultaterne fra søndagens konkurrence

Se video med højdepunkterne fra testkonkurrence 1

Hvad leder du efter?
Brug søgefeltet ovenfor eller kontakt os på forbundskontoret.
Nyheder
Se seneste nyhedsbreve her
Kurser og uddannelse
Kurser og uddannelse
Find inspiration til at blive en endnu bedre træner her
Læs mere her
Gymnastikevents
Uanset om du er bredde- eller konkurrencegymnast, har GymDanmark et tilbud til dig.
Få nyhederne direkte

Tilmeld dig GymNYT - Vi holder dig opdateret ugentligt
Samtykkeerklæring til GymDanmark

Facebook
Følg med på Facebook
Følg os på Facebook og kom tæt på gymnastikken
Youtube
Følg med på Youtube
Følg os på Youtube og se gymnastik når du vil
Instagram
Følg med på Instagram
Følg os på Instagram - Gymnastik i billeder og video
LinkedIn
Følg med på LinkedIn
Følg GymDanmark på Linkedin