Skal din forening sætte præg på fremtidens GymDanmark?

27. november 2017
GymDanmark søger 6-8 foreningsrepræsentanter til at indgå i en arbejdsgruppe, der skal pege på kompetenceprofiler for kommende bestyrelsesmedlemmer.

På GymDanmarks repræsentantskabsmøde 2017 blev der truffet beslutninger om en ændret politisk struktur. En del af beslutningen er, at bestyrelsen fremadrettet skal bestå af 7 personer inkl. formand og næstformand og at bestyrelsen vælges med baggrund i kompetencer for bestyrelsesarbejdet. En del af den nye bestyrelsessammensætning er også en adskillelse af udvalg og bestyrelse, så man ikke kan have en politisk dobbeltrolle, dvs.  at man f.eks. ikke både kan være udvalgsformand og bestyrelsesmedlem. Den nye bestyrelse skal vælges på repræsentantskabsmøde 2018. 

I forbindelse med denne ændring af bestyrelsen er der bl.a. brug for en ny kompetenceprofil for bestyrelsen i GymDanmark.

GymDanmarks nuværende bestyrelse ønsker at nedsætte en arbejdsgruppe med foreningsrepræsentanter til netop dette stykke arbejde. Gruppen vil holde det første møde tirsdag den 19. december 2017 og forventes at fungere frem til medio maj, hvor forslag skal indstilles til den nuværende bestyrelse. Der arbejdes ud fra et nærmere specificeret kommissorium og en nærmere specificeret tidslinje. GymDanmarks direktør, Ditte Okholm-Naut, vil være tovholder for arbejdsgruppen.

Ønsker du at din forening skal være repræsenteret i arbejdsgruppen, så skal der sendes en indstilling til Ditte Okholm-Naut på don@gymdanmark.dk senest d. 7. december hvor kontaktinfo, dvs. navn, mobilnr., mail og personens tilknytning til foreningen fremgår. Der vil være tale om 2-4 møder i arbejdsgruppen, samt forberedelse til møderne.

Spørgsmål omkring arbejdsgruppen kan rettes til Ditte Okholm-Naut på don@gymdanmark.dk

Hvad leder du efter?
Brug søgefeltet ovenfor eller kontakt os på forbundskontoret.
Nyheder
Se seneste nyhedsbreve her
Kurser og uddannelse
Kurser og uddannelse
Find inspiration til at blive en endnu bedre træner her
Læs mere her
Gymnastikevents
Uanset om du er bredde- eller konkurrencegymnast, har GymDanmark et tilbud til dig.
Få nyhederne direkte

Tilmeld dig GymNYT - Vi holder dig opdateret ugentligt
Samtykkeerklæring til GymDanmark

Facebook
Følg med på Facebook
Følg os på Facebook og kom tæt på gymnastikken
Youtube
Følg med på Youtube
Følg os på Youtube og se gymnastik når du vil
Instagram
Følg med på Instagram
Følg os på Instagram - Gymnastik i billeder og video
LinkedIn
Følg med på LinkedIn
Følg GymDanmark på Linkedin