Foreninger er også gået i selvSVING

I disse uger hopper 250.000 børn i sjippetov i de danske skoler. Det gør de som led i UCSYDs kampagne 'Aktiv rundt i Danmark', der i år har mottoet ”Kom i selvsving”.

GymDanmark hopper med, og sætter fokus på rope skipping som sjippe-disciplinen kaldes i foreningslivet. Gymnastikforeninger tilbydes at starte rope skipping-hold op med GymDanmarks startpakker, og eksisterende rope skipping foreninger opfordres til at invitere elever og deres lærere til workshops.

Det har rope skipping teams i Lillerød Gymnastik og Aarhus 1900 gjort alvor af og i de kommende uger inviterer rutinerede rope skippere i disse foreninger elever og lærere indenfor i rope skipping universet.

På workshops af en time får eleverne mulighed for at prøve kræfter med flere og nye øvelser i deres medbragte sjippetov og så kastes de også ud i øvelser i de lange buetove og får lejlighed til at prøve kræfter med den nok så kendte double dutch disciplin, hvor der svinges med to buetove.

Der bliver fart på, sved på panden og røde kinder, når godt 500 elever og deres lærere svinger sjippetovet sammen med rope skipperne fra Aarhus 1900 og Lillerød Gymnastik. Forhåbentlig går eleverne hjem med en god oplevelse og lyst til fortsat at bruge sjippetovet i skolen, derhjemme eller på et rope skipping hold i den lokale forening. Sikkert er det at sjipning er en sjov måde at komme i form på.

Læs mere om rope skipping her

Læs mere om Aktiv rundt i Danmark 

Hvad leder du efter?
Brug søgefeltet ovenfor eller kontakt os på forbundskontoret.
Nyheder
Se seneste nyhedsbreve her
Enhver mail ikke fundet...
Kurser og uddannelse
Kurser og uddannelse
Find inspiration til at blive en endnu bedre træner her
Læs mere her
Gymnastikevents
Uanset om du er bredde- eller konkurrencegymnast, har GymDanmark et tilbud til dig.
Få nyhederne direkte

Tilmeld dig GymNYT - Vi holder dig opdateret ugentligt
Samtykkeerklæring til GymDanmark

Facebook
Følg med på Facebook
Følg os på Facebook og kom tæt på gymnastikken
Youtube
Følg med på Youtube
Følg os på Youtube og se gymnastik når du vil
Instagram
Følg med på Instagram
Følg os på Instagram - Gymnastik i billeder og video
LinkedIn
Følg med på LinkedIn
Følg GymDanmark på Linkedin