Såååå tæt på medaljer ved World Games - GymDanmark

Såååå tæt på medaljer ved World Games

I Tumbling var Anders Wesch meget tæt på at tage medalje og sætte personlig rekord. I den indledende runde havde Wesch sikret sig topplacering som nr. tre ud af ti, kun overgået af den Russiske nationale mester Maxim Shlyakin, og verdensranglistens nr. 2. Mikhail Maikin fra Azerbaijan. I finalerne tangerede Wesch finalens højeste karakter på 37.800, men desværre sendte et kiks i landingen i den første øvelse, tumbleren uden for medaljerækken. Anders Wesch sluttede på en samlet placering som nr. 6. Konkurrencen blev vundet af den regerende mester Luo Zhang fra Kina.

Anders Wesch efter finalerne ‘Ærgerligt…Jeg gik efter guldet men desværre var de små marginaler ikke med mig i dag. Det er virkelig surt, for anden øvelse viser, at målet var helt realistisk’. Landstræner Michael Moselund-Hansen bakker Wesch op og siger ‘Anders har niveauet, det viser begge hans øvelser. Var han blevet stående i landingen i første øvelse havde det givet over 38.000 og så havde han vundet. Men sådan er elitesport og desværre skulle det ikke være sådan denne gang’.

Se Wesch’ finaleøvelse på drsporten.dk her

Se resultaterne her

Bedste danske placering længe i trampolin

For synkronparret i Trampolin, Benjamin Kjær og Lucas Cheung fra Haslev TT, blev det til en flot 6. plads i finalen, og springerne beviser dermed at de bestemt har potentiale til at klare sig internationalt fremover.

En glad Benjamin siger: ‘Resultatet er langt over det forventede. Vi er stolte over at være med, og at gå i finalen er kæmpe stort. I Danmark er der mangel på erfarne seniorer, så vi er ved at bygge et nyt landshold op, og resultaterne World Games er et kæmpe skridt i den rigtige retning. Jeg er super tilfreds med vores præstation og glæder mig til de næste par måneder, hvor vi skal deltage i en World Cup og ved VM i Bulgarien.