Oplev TeamGym landsholdene før EM - kom til Testkonkurrencen i Svendborg

16. september 2016
Kom og oplev alle seks TeamGym landshold, når der afholdes Testkonkurrence i Svendborg Idrætshal d. 24. september kl. 14-16 - det bliver TeamGym, når det er bedst.

Der er langt op til masser af gymnastik på højt niveau, når TeamGym landsholdene pudser formen af ved Testkonkurrencen i Svendborg. 

"Vi håber at se rigtig mange mennesker ved testkonkurrencen for at bakke op om vores fantastiske landshold. Jeg synes, at testkonkurrencen er en god måde at få vist landsholdene frem på, og ikke mindst er det en god test af landsholdenes form, eventuelle nye kombinationer, og ikke mindst få justeret de sidste ting, inden det for alvor går løs ved EM. Det er så fedt, at vores samarbejdspartnere (Vejstrup Efterskole, Gymnastikhøjskolen i Ollerup, Svendborg GF og Svendborg Kommune) er med til at stable dette event på benene og er med til at skabe de bedste træningsbetingelser og de bedste rammer for landsholdenes forberedelser", fortæller Frank Veje Jakobsen, Formand for Udvalget for TeamGym.

TESTKONKURRENCEN
Hvor: Svendborg Idrætshal
Hvornår: 24 september kl. 14-16
Entre: 40 kr. 

FAKTA
EM i TeamGym finder sted i Maribor i Slovenien fra d. 12. oktober til d.16. oktober.  Danmark stiller med seks landshold - et i hver række i junior og et i hver række i senior og målet er medaljer til Danmark. Læs alt om EM her


TeamGym landsholdene er sponseret af Vejstrup EfterskoleGymnastikhøjskolen i Ollerup (Official)Svendborg Gymnastikforening og Svendborg Kommune – #sammenudviklervigymnastikken. Tøjsponsor for landsholdene er Fuss & Disturb.

 

Hvad leder du efter?
Brug søgefeltet ovenfor eller kontakt os på forbundskontoret.
Nyheder
Se seneste nyhedsbreve her
Kurser og uddannelse
Kurser og uddannelse
Find inspiration til at blive en endnu bedre træner her
Læs mere her
Gymnastikevents
Uanset om du er bredde- eller konkurrencegymnast, har GymDanmark et tilbud til dig.
Få nyhederne direkte

Tilmeld dig GymNYT - Vi holder dig opdateret ugentligt
Samtykkeerklæring til GymDanmark

Facebook
Følg med på Facebook
Følg os på Facebook og kom tæt på gymnastikken
Youtube
Følg med på Youtube
Følg os på Youtube og se gymnastik når du vil
Instagram
Følg med på Instagram
Følg os på Instagram - Gymnastik i billeder og video
LinkedIn
Følg med på LinkedIn
Følg GymDanmark på Linkedin