Ny konsulent i Hovedstaden

23. januar

GymDanmark har fra d. 13. januar 2015 ansat Karina Vestermark Jensen som ny udviklingskonsulent. Karina bliver regional konsulent for hovedstadsområdet, og vil derudover også arbejde med landsdækkende markedsføring på breddeområdet.

Karina er ikke et nyt navn i GymDanmark idet hun er formand for GymHovedstaden, sidder i GymForAlle udvalget, og så løser hun administrative opgaver omkring Gymnaestrada 2015. Det fortsætter hun med selvom hun nu også er ansat på forbundskontoret 20 timer om ugen gennemsnitligt. Hun har en gymnastikfortid i Ishøj, Greve og Karlslunde, og har også været aktiv på udvalgsplan og på enkelte hold på Fyn, da hun boede der i fem år. Karinas styrker er omkring breddegymnastikken, hvor hun har mere end 15 års erfaring.

GymDanmark har tidligere haft Karina som forbundsinstruktør, hun var hovedansvarlig for gallaen, da Danmark var værter for EUROGYM i 2010, hun har været udvikler på GymDanmarks GYMFIT® Performance koncept, og vi kender hende som en ildsjæl, som vi er glade for at have fået med på holdet. Selv glæder hun sig især til at lære lokalforeningerne bedre at kende, og håber hun kan blive en naturlig fremtidig sparringspartner for foreningerne.
Privat bor Karina på Frederiksberg og er, efter nogle år som efterskolelærer, startet som netstuderende i 2014. Det betyder, at hun har nogle studiedage, og planlægger arbejdstiden udenom dem. Udover gymnastikken interesserer Karina sig også for idrætspsykologi og scenekunst.

 

Hvad leder du efter?
Brug søgefeltet ovenfor eller kontakt os på forbundskontoret.
Kurser og uddannelse
Kurser og uddannelse
Find inspiration til at blive en endnu bedre træner her
Læs mere her
Gymnastikevents
Uanset om du er bredde- eller konkurrencegymnast, har GymDanmark et tilbud til dig.
Facebook
Følg med på Facebook
Følg os på Facebook og kom tæt på gymnastikken
Youtube
Følg med på Youtube
Følg os på Youtube og se gymnastik når du vil
Instagram
Følg med på Instagram
Følg os på Instagram - Gymnastik i billeder og video
LinkedIn
Følg med på LinkedIn
Følg GymDanmark på Linkedin