Næstformand takker af

2. oktober
Næstformand i GymDanmark Jytte Storm har meddelt, at hun ikke genopstiller ved repræsentantskabsmødet 2015.

Herved siger GymDanmark farvel til en erfaren politikker og markant personlighed, som i den grad har været med til af præge udviklingen i GymDanmark og dansk gymnastik i mere end 25 år.

Jytte har været politisk aktiv i GymDanmark siden midten af 80'erne. Først i Væksthuset og breddeudvalget, hvor Jytte var med til "at trække stregerne" og skabe basis for den udviklingen, som har præget GymDanmark inden for 'gymnastik for alle' (breddegymnastik) gennem de seneste år. Senere blev Jytte valgt inde i den daværende forbundsledelse, og i 2010 valgt som næstformand.

Som næstformand har Jytte været en del af GymDanmarks ledelse og dermed haft påvirkning, indflydelse og ansvar for de overordnede politiske og økonomiske beslutninger i GymDanmark. Jytte har i sin virken været loyal overfor gymnastikkens vilkår og har med sin stærke foreningsbaggrund haft særlig fokus på betingelserne for at være forening i GymDanmark.

Foruden de politiske linjer og økonomiske vilkår har Jytte haft en særlig forkærlighed for events. Dette for at vise gymnastikkens billede ud ad til, og give gymnaster oplevelser for livet. Dette er især kommet til udtryk i World Gymnaestrada, som er forbundet med Jytte. Siden Gymnaestrada i Lisabon 2003, har Jytte været delegationsleder for den danske delegation. Samtidigt med et stærkt fokus på gymnasternes betingelser og oplevelser ved breddeevent som denne, har Jytte også skabt sig et internationalt netværk med sin åbne og positive tilgang.

Jytte har blandt andet også været organisatorisk chef ved EUROGYM 2010 i Odense, og ved EM i TeamGym 2012 i Århus. Fælles DM/Gymnastik DM er også eksempel på en stor GymDanmark-event, som har udviklet sig under Jyttes skarpe og vågne øje.

Forbundsformand Flemming Knudsen siger: 'Når Jytte træder ud af bestyrelsen, siger vi farvel til en politisk personlighed i GymDanmark og jeg siger farvel til en loyal, kompetent og stærk "makker".

Jytte Storm træder officielt ud af GymDanmarks bestyrelse, ved repræsentantskabsmødet den 24. oktober 2015, i Brøndby. 

Hvad leder du efter?
Brug søgefeltet ovenfor eller kontakt os på forbundskontoret.
Nyheder
Se seneste nyhedsbreve her
Kurser og uddannelse
Kurser og uddannelse
Find inspiration til at blive en endnu bedre træner her
Læs mere her
Gymnastikevents
Uanset om du er bredde- eller konkurrencegymnast, har GymDanmark et tilbud til dig.
Få nyhederne direkte

Tilmeld dig GymNYT - Vi holder dig opdateret ugentligt
Samtykkeerklæring til GymDanmark

Facebook
Følg med på Facebook
Følg os på Facebook og kom tæt på gymnastikken
Youtube
Følg med på Youtube
Følg os på Youtube og se gymnastik når du vil
Instagram
Følg med på Instagram
Følg os på Instagram - Gymnastik i billeder og video
LinkedIn
Følg med på LinkedIn
Følg GymDanmark på Linkedin