Nyheder

1. november
De danske trampolinspringere var i denne weekend i Portugal til årets sidste World Cup inden VM-braget i Odense om en lille måned.

Christian Andersen, Daniel Præst, Benjamin Kjær, Jacob Schoppe og Helena Mogensen testede formen af, ved årets sidste World Cup, inden de om en måned skal repræsentere Danmark på hjemmebane ved VM i Odense.

Springerne klarede kvalifikationen godt, og var milimeter fra en finaleplads i synkronkonkurrencen. En tilfreds landstræner Bo Tureby siger 'Vi fik 100% gennemførelse fra de fem danske springere. En delt 10. plads i synkron betød, at vi netop IKKE kom i finalen på en tabt tiebreak, men de individuelle resultater kompenserede en del for den skuffelse'.

Sådan blev resultaterne for VM-profilerne: Daniel nr. 24 (som også leverede ny personlig pointrekord i den obligatoriske øvelse), Christian nr. 30, Benjamin nr. 34 og Schoppe nr. 37 af de 72 herrer. Helena nr. 37 af de 48 damer.

Uheldige Maila Walmod
Danmarks mest rutinerede kvindelige springer Maila Walmod, nåede ikke engang til kvalifikationen. Dagen forinden kom hun uheldigt til skade og missede derfor konkurrencen. Ved en træning landede hun hårdt på fødderne på endemåtten og forstuvede begge fødder. En undersøgelse samme dag viste heldigvis ingen frakturer i fødderne, men dog en lille pause på en uges tid, og derved ingen World Cup deltagelse. Landstræner Bo Tureby vurderer dog, at Maila bliver klar til VM.

Se video fra danskernes øvelser ved World Cup her

Læs alt om VM på hjemmebane og køb din billet her.

 

 

Hvad leder du efter?
Brug søgefeltet ovenfor eller kontakt os på forbundskontoret.
Nyheder
Se seneste nyhedsbreve her
Kurser og uddannelse
Kurser og uddannelse
Find inspiration til at blive en endnu bedre træner her
Læs mere her
Gymnastikevents
Uanset om du er bredde- eller konkurrencegymnast, har GymDanmark et tilbud til dig.
Få nyhederne direkte

Tilmeld dig GymNYT - Vi holder dig opdateret ugentligt
Samtykkeerklæring til GymDanmark

Facebook
Følg med på Facebook
Følg os på Facebook og kom tæt på gymnastikken
Youtube
Følg med på Youtube
Følg os på Youtube og se gymnastik når du vil
Instagram
Følg med på Instagram
Følg os på Instagram - Gymnastik i billeder og video
LinkedIn
Følg med på LinkedIn
Følg GymDanmark på Linkedin