Masser af guld til idrætsgymnaster fra KG66

Ved weekendens internationale invitationskonkurrence på Malta vandt de kvindelige idrætsgymnaster fra KG66 holdkampen, mens Marie Skammelsen tog guld i mangekampen.

I weekenden deltog de kvindelige juniorgymnaster fra KG66 i en international konkurrence på Malta, hvor i alt 157 gymnaster fra 13 lande deltog. 

Efter en velgennemført konkurrence sikrede det danske førstehold fra KG66 sig guldet i holdkonkurrencen i den ældste aldersgruppe foran to italienske hold på henholdsvis anden- og tredjepladsen. Holdet bestod af Marie Skammelsen, Victoria Schilling, Lea Strauss, Victoria Kajø og Camille Rasmussen. I mangekampen var det danske hold igen dominerende, idet Marie Skammelsen med en score på 50,6 vandt guld foran holdkammeraterne Camille Rasmussen og Victoria Schilling, der scorede henholdsvis 47,3 og 47,1. 

I de enkelte discipliner kunne Marie føje tre guldmedaljer til samlingen, mens Victoria sikrede sig én sølv og tre bronzemedaljer. Derudover vandt Camille én guld, én sølv og én bronzemedalje. 

I den yngste aldersgruppe fik KG66's andethold bestående af Liv Strauss, Isabella Bøckhaus og Emilie Midtbøll sølv i holdkampen, der blev vundet af et hold fra Belgien. I mangekampen blev Emilie den bedstplacerede dansker på en samlet tredjeplads, og tog desuden bronze i spring over hest og sølv i den forskudte barre. Liv Strauss sikrede sig både bronze i den forskudte barre og på gulv. 

 

Følg idrætsgymnastik på Facebook, og følg GymDanmark på Instagram og Spapchat (brugernavn: gymdanmark). 

 

Hvad leder du efter?
Brug søgefeltet ovenfor eller kontakt os på forbundskontoret.
Nyheder
Se seneste nyhedsbreve her
Kurser og uddannelse
Kurser og uddannelse
Find inspiration til at blive en endnu bedre træner her
Læs mere her
Gymnastikevents
Uanset om du er bredde- eller konkurrencegymnast, har GymDanmark et tilbud til dig.
Få nyhederne direkte

Tilmeld dig GymNYT - Vi holder dig opdateret ugentligt
Samtykkeerklæring til GymDanmark

Facebook
Følg med på Facebook
Følg os på Facebook og kom tæt på gymnastikken
Youtube
Følg med på Youtube
Følg os på Youtube og se gymnastik når du vil
Instagram
Følg med på Instagram
Følg os på Instagram - Gymnastik i billeder og video
LinkedIn
Følg med på LinkedIn
Følg GymDanmark på Linkedin