LG Gymnastik 50 år

22. april
Jubilæet blev fejret med et storslået jubilæumsgallashow.

LG Gymnastik er gået all in på jubilæumsgallashow - og det var ikke mindre end fantastisk! Showet indeholdt scenisk lys, dygtige og glade gymnaster, elskværdig maskot, god lyd, klappevenligt publikum, fødselsdagsgaver og opvisningsgymnastik på alle niveauer.

Jubilæumsshowet

Jeg var inviteret til jubilæumsgallashowet fordi jeg er regional konsulent for GymHovedstaden, og selvom jeg har set mange opvisninger i mit liv, så var denne dag alligevel noget helt særligt. Allerede fra jeg ankom til hallen og så den lange kø for at komme ind var det tydeligt, at vi var mange, der havde glædet os til denne søndag (d. 19. april).

Detaljegraden var stor - der var tænkt på det hele. Det flotte program, de små fine videoklip fra årene der er gået, udsmykningen i hallen, pauseunderholdningen (mens der blev ordnet redskaber) og speak, der førte os trygt igennem showet. Det jeg personligt tog med mig hjem udover de gymnastiske indtryk var følelsen af at have følt en flig af, hvordan foreningsånden er i LG Gymnastik.

Foreningsånd

Foreningsånd er noget, der kan være svært at forklare - det skal føles og opleves. Det var klart og tydeligt at stemningen i LG Gymnastik blandt ansatte, frivillige, forældre, gymnaster og alle dem, der er en del af foreningen på den ene eller den anden måde er noget ganske særligt. Det kunne mærkes helt ud på publikumsrækkerne, og for et kort øjeblik følte man sig som en del af foreningen.

Så kære LG Gymnastik - Tillykke med de 50 år... Og tak for en stor oplevelse med jeres 50 års jubilæumsgallashow. Vi i GymDanmark glæder os til at følge jer fremover, og ikke mindst til vores fælles rejse til Gymnaestrada 2015 i Helsinki, Finland.

 

Skrevet af Karina Vestermark Jensen, kvj@gymdanmark.dk

Hvad leder du efter?
Brug søgefeltet ovenfor eller kontakt os på forbundskontoret.
Nyheder
Se seneste nyhedsbreve her
Kurser og uddannelse
Kurser og uddannelse
Find inspiration til at blive en endnu bedre træner her
Læs mere her
Gymnastikevents
Uanset om du er bredde- eller konkurrencegymnast, har GymDanmark et tilbud til dig.
Få nyhederne direkte

Tilmeld dig GymNYT - Vi holder dig opdateret ugentligt
Samtykkeerklæring til GymDanmark

Facebook
Følg med på Facebook
Følg os på Facebook og kom tæt på gymnastikken
Youtube
Følg med på Youtube
Følg os på Youtube og se gymnastik når du vil
Instagram
Følg med på Instagram
Følg os på Instagram - Gymnastik i billeder og video
LinkedIn
Følg med på LinkedIn
Følg GymDanmark på Linkedin