Leder til visionsprojektet "Bevæg dig for livet - fitness" er fundet

29. juni 2016
Til at stå i spidsen for dette projekt har GymDanmark og DGI Gymnastik og Fitness ansat Trine Merete Hagemann, som bliver den nye leder af den fælles satsning på foreningsbaseret fitness.
Trine har 15 års ledererfaring fra forskellige virksomheder, hvor hun har arbejdet med både projekt- og personaleledelse, ledelse på tværs af organisationer, distanceledelse samt implementering og udbredelse. Hun kommer fra en stilling som Senior Manager hos LEGO, hvor hun siden august 2014 bl.a. har stået med ledelsesansvaret for udviklingen af LEGOs digitale brugerID, LEGOs platforme for indsamling af ‘insights’ samt ageret i rollen som projektleder i udviklingen af LEGO Elves produkter.

Trine har tidligere været ansat i bl.a. IBM Global Business Services, i DGI som Digital Marketingchef, og i Vestas som Team- og projektleder.

Trine har mange års erfaring indenfor fitnessverdenen – både i foreningsregi og fra kommercielle fitnesscentre, hvor hun gennem 30 år har undervist i bl.a. aerobic, pulstræning, step, yoga, styrketræning, og løb. Samtidig har Trine være formand for Hadsten Idrætskreds, hvor hun udviklede foreningens motionstilbud.

Det er en del af visionsaftalen at stillingen som leder af fitnessafdelingen, skulle slås op og der skulle findes ”et nyt ansigt” til at stå i spidsen for afdelingen. Det er Trines brede ledelseserfaring, faglige viden om konceptudvikling og forståelse for opgaven, der gør at valget falder på hende.
Trine er 43 år og bor i Hadsten sammen med sin mand og 4 børn, som også er aktive i idræts- og foreningslivet.

Vi byder Trine velkommen til arbejdet i Bevæg dig for livet – Fitness, som starter mandag den 8. august. Trine får arbejdsplads på DGI’s landskontor i Vingsted og med en ugentlig arbejdsdag hos GymDanmark i Brøndby.

For ydereligere spørgsmål kontakt GymDanmarks Direktør, Ditte Okholm-Naut, don@gymdanmark.dk eller tlf. 40764047

FAKTA
GymDanmark, Foreningsfitness og DGI Gymnastik & Fitness indleder et historisk samarbejde og etablerer en fælles fitnessafdeling, der har som formål at sikre, at fitness også i fremtiden er en væsentlig foreningsaktivitet. Se en uddybning af projektet her

 

Hvad leder du efter?
Brug søgefeltet ovenfor eller kontakt os på forbundskontoret.
Nyheder
Se seneste nyhedsbreve her
Kurser og uddannelse
Kurser og uddannelse
Find inspiration til at blive en endnu bedre træner her
Læs mere her
Gymnastikevents
Uanset om du er bredde- eller konkurrencegymnast, har GymDanmark et tilbud til dig.
Få nyhederne direkte

Tilmeld dig GymNYT - Vi holder dig opdateret ugentligt
Samtykkeerklæring til GymDanmark

Facebook
Følg med på Facebook
Følg os på Facebook og kom tæt på gymnastikken
Youtube
Følg med på Youtube
Følg os på Youtube og se gymnastik når du vil
Instagram
Følg med på Instagram
Følg os på Instagram - Gymnastik i billeder og video
LinkedIn
Følg med på LinkedIn
Følg GymDanmark på Linkedin