Havdrup GF er SpringsikkerForening

22. september 2017
1. oktober får Havdrup GF papir på, at foreningen er et sikkert sted at sende børn til springtræning. Den dag bliver Havdrup GF nemlig officielt certificeret som en Springsikkerforening under GymDanmark og DGI gymnastik & fitness.

Sikker springtræning handler bl.a. om uddannelse af springinstruktører, årlig gennemgang og tjek af alle redskaber og en sikkerhedsansvarlig i foreningen. Den er de helt med på i Havdrup GF, hvor en arbejdsgruppe har sat de mange tiltag omkring springsikkerheden i foreningen i system og sørget for at de bliver gennemført som planlagt.

Med Springsikker-udviklingsplanen i hånden har foreningen nu et værdifuldt og centralt redskab, der vil sikre de springaktive medlemmer den bedst tænkelige springtræning.
Planen beskriver nemlig hvad der skal gøres, hvem der er ansvarlig og hvornår det skal gøres, så de gode intentioner slår igennem som et mærkbart kvalitetsløft omkring springtræningen i foreningen.

Papir på kompetencerne

Den 1. oktober kl. 11.00 i Havdrup Idrætscenter, Skolevej 62, 4622 Havdrup får foreningen så officielt papir på sin nyerhvervede status, når GymDanmark og DGI gymnastik & fitness officielt certificerer Havdrup GF som en SpringsikkerForening.

”Projektet har været en god løftestang for et 360 graders eftersyn af springsikkerheden i vores forening”, siger Betina Steneman, ansvarlig for arbejdsgruppen i Havdrup GF som glæder sig til at byde nye som ”gamle” springgymnaster velkomne.

Springsikker i jeres forening?

Vil jeres forening høre mere om Springsikker i foreningen, så lad dem snuse til konceptet når der afholdes kick off møder d. 9. oktober I Vejle og d. 1. november i Ringsted. På mødet i Ringsted vil netop Havdrup fortælle om hvad de har fået ud af processen og hvordan de har grebet det an.

Springsikker er udviklet af GymDanmark og DGI gymnastik & fitness. Projektet har til formål at sikre, at foreningen skal være et sikkert sted at sende sine børn til springtræning.

Læs mere på www.springsikker.dk 

Hvad leder du efter?
Brug søgefeltet ovenfor eller kontakt os på forbundskontoret.
Nyheder
Se seneste nyhedsbreve her
Kurser og uddannelse
Kurser og uddannelse
Find inspiration til at blive en endnu bedre træner her
Læs mere her
Gymnastikevents
Uanset om du er bredde- eller konkurrencegymnast, har GymDanmark et tilbud til dig.
Få nyhederne direkte

Tilmeld dig GymNYT - Vi holder dig opdateret ugentligt
Samtykkeerklæring til GymDanmark

Facebook
Følg med på Facebook
Følg os på Facebook og kom tæt på gymnastikken
Youtube
Følg med på Youtube
Følg os på Youtube og se gymnastik når du vil
Instagram
Følg med på Instagram
Følg os på Instagram - Gymnastik i billeder og video
LinkedIn
Følg med på LinkedIn
Følg GymDanmark på Linkedin