Gymnastikforeningen VIDAR 80 år

27. marts
Gymnastikforeningen Vidar er gået ind i sit Jubilæumsår. Foreningen kan i år fejre sin 80 års fødselsdag. Vidar er trods den høje alder en meget aktiv forening med mange forskellige hold, der hver uge er fyldt pænt op.

Artikel af Kirsti Riis Madsen, Formand Gymnatikforeningen VIDAR

Gymnastikforeningen begynder fejringen af sin 80 års dag med en Jubilæumsopvisning / aktivitetsdag i Idrætshallen på Østre Alle søndag den 29. marts kl. 14 til ca. 15:30.

Jubilæumsopvisningen markerer afslutningen på sæsonen 2014/15 og byder på et program med et meget varieret indhold. Alle kan gratis overvære opvisningen i Idrætshallen.

Foreningens voksne medlemmer starter med et opvarmningsprogram, hvor alle er velkomne til at røre sig på gulvet. Derefter vil Vidars Sjippepiger, der er et hold af unge piger fra 6-13 år, vise et opvisningsprogram med hvad de har lært at bruge sjippetovet til. Der er så mange nationaliteter repræsenteret på holdet, at de med god ret kan kalde sig ”Verdensholdet”.

Team VIDAR er et hold af dygtige damer, som blandt andet har deltaget ved Gymnastradaen i Lausanne og Landsstævnet i Esbjerg. Holdet viser sit nye opvisningsprogram fra 2014/15. Instruktør Tina Veirum underviser i de sidst nye motionstrends Thai Bo og Yoga Flow. Alle kan prøve det og være med under kyndig vejledning. Et gæstehold vil vise CAMPOEIRA. En Brasiliansk kampsportsdans der er udviklet fra traditionel foot fighting teknik. Der danses til rytmen fra blandt andet trommer og tamburiner. Beatet er stærkt og bliver hurtigere og hurtigere gennem dansen.

Endelig vil opvisningen byde på et show af LUCK – Løvvangens Uni Cykel Klub. Holdet viser, hvad man kan på en ét hjulet cykel. Holdet blev landskendt ved deres deltagelse i TV2´s ”Danmark har Talent”.
En spændende eftermiddag i Idrætshallen hvor alle gratis kan få en dejlig oplevelse.

”Gymnastikforeningen VIDAR er båret af venskab, socialt samvær, godt selskab, godt humør, god ånd og alt det er mere værd end guld” udtaler formanden Kirsti Riis Madsen, der står i spidsen for foreningens mange frivillige.

Opbakningen i foreningen er stor.
Ved den netop afviklede generalforsamling deltog ikke mindre end 70 af foreningens 200 medlemmer. Julearrangementerne har normalt deltagelse af 80 medlemmer. En opbakning der sjælden ses så stor i en sportsforening, og vidner om medlemmernes loyalitet og glæde ved at komme i gymnastikforeningen.       
 
Evt. spørgsmål til Kirsti Riis madsen tlf. 29436987


Hvad leder du efter?
Brug søgefeltet ovenfor eller kontakt os på forbundskontoret.
Nyheder
Se seneste nyhedsbreve her
Kurser og uddannelse
Kurser og uddannelse
Find inspiration til at blive en endnu bedre træner her
Læs mere her
Gymnastikevents
Uanset om du er bredde- eller konkurrencegymnast, har GymDanmark et tilbud til dig.
Få nyhederne direkte

Tilmeld dig GymNYT - Vi holder dig opdateret ugentligt
Samtykkeerklæring til GymDanmark

Facebook
Følg med på Facebook
Følg os på Facebook og kom tæt på gymnastikken
Youtube
Følg med på Youtube
Følg os på Youtube og se gymnastik når du vil
Instagram
Følg med på Instagram
Følg os på Instagram - Gymnastik i billeder og video
LinkedIn
Følg med på LinkedIn
Følg GymDanmark på Linkedin