GymDanmark takker for lang og tro tjeneste

29. januar
Desværre må GymDanmark sige farvel til to af de allerstørste personligheder i Trampolin-sportens verden, Bo Tureby og Anette Dalsten, da der ikke længere er økonomi til at opretholde 1½ fuldtidsstilling som trampolin-landstrænere.

Med baggrund i blandt andet resultaterne ved VM2015 er tilskuddet fra Team Danmark blevet beskåret væsentligt i 2016, hvilket betyder at GymDanmark har måtte tage konsekvensen at opsige de to landstrænere.

’Jeg er oprigtig ked af, at en presset økonomi har medført, at vi må sige farvel til Bo og Anette som landstrænere. De har begge gjort en kæmpe indsats for GymDanmark igennem rigtig mange år. Mange talenter i trampolinsporten er med hjælp fra Bo og Anettes rutinerede trænerkompetencer nået rigtig langt. Vi skylder dem en stor tak for deres mangeårige tro tjeneste i GymDanmark’ siger Direktør i GymDanmark, Ditte Okholm-Naut.

Bo Tureby har været ansat som landstræner i 30 år og har opnået utallige finaleplaceringer og medaljer, senest en VM bronze i synkron i 2013. Anette har som juniorlandstræner ligeledes fået de unge talenter på skamlen, senest med en sølvmedalje i synkron ved EM i 2014 og har desuden den højeste trampolintræner-uddannelse i verden.

De to trænere fritstilles efter eget ønske, og det betyder, at andre kræfter kommer til at hjælpe de danske gymnaster til EM i april.

”Der er nu brug for at alle, atleter, trænere og ledere, rykker sammen frem mod EM. GymDanmark vil gøre alt for at finde brugbare og praktiske løsninger, så de danske eliteatleter også fremover får så gode forudsætninger for deres træning som muligt.” siger Elitechef Henrik Bjørn Bertelsen.

Mere information
Direktør GymDanmark, Ditte Okholm-Naut, 4076 4047

Hvad leder du efter?
Brug søgefeltet ovenfor eller kontakt os på forbundskontoret.
Nyheder
Se seneste nyhedsbreve her
Kurser og uddannelse
Kurser og uddannelse
Find inspiration til at blive en endnu bedre træner her
Læs mere her
Gymnastikevents
Uanset om du er bredde- eller konkurrencegymnast, har GymDanmark et tilbud til dig.
Få nyhederne direkte

Tilmeld dig GymNYT - Vi holder dig opdateret ugentligt
Samtykkeerklæring til GymDanmark

Facebook
Følg med på Facebook
Følg os på Facebook og kom tæt på gymnastikken
Youtube
Følg med på Youtube
Følg os på Youtube og se gymnastik når du vil
Instagram
Følg med på Instagram
Følg os på Instagram - Gymnastik i billeder og video
LinkedIn
Følg med på LinkedIn
Følg GymDanmark på Linkedin