GymDanmark og Vesterlund Efterskole forlænger solidt samarbejde

26. januar
GymDanmark og Vesterlund Efterskole offentliggør i dag samarbejdsaftale om GymDanmarks Tumblinglandshold. Aftalen sikrer landsholdsgymnasterne forbedrede forhold, øget eksponering og fordelagtige træningsmuligheder.

Styrkelse af landsholdene
Tumbling er som skabt til gymnaster, som elsker at springe og have fart over feltet. Disciplinen stiller store krav til blandt andet styrke og teknik, og det er med afsæt i at sikre forbedrede forhold for tumblerne, at denne samarbejdsaftale er indgået.

En begejstret direktør i GymDanmark Ditte Okholm-Naut siger ’Med denne aftale sikrer vi langt bedre træningsmuligheder og en øget eksponering af landsholdsgymnasterne. Derudover er samarbejdet et klart udtryk for de gode relationer, der er mellem efterskolerne og GymDanmark. Vesterlund Efterskole er en af de stærkeste spillere på tumblingområdet og derfor en naturlig samarbejdspartner’.

Det er også en stolt viceforstander for Vesterlund Efterskole, Ole Kirk som siger ’Vi er rigtig glade for, at det lykkedes at genforhandle og forlænge vores samarbejde med GymDanmark og Tumblinglandsholdene. Det er altid en fornøjelse at møde de unge mennesker på skolen under deres intense og målrettede træning. Rigtig mange af junior og senior landsholdstumblerne har tidligere haft deres gang på skolen og kender dermed Vesterlund. De er altid super eksemplariske og rare at have ”tilbage”. Og så skal man ikke glemme den store spænding der er ved at følge dem til de internationale konkurrencer. Vi ser frem til næste store konkurrence, som er EM i Spanien til april.

Kontakter
Direktør Gymdanmark, Ditte Okholm-Naut, tlf. 4076 4047
Viceforstander Vesterlund Efterskole, Ole Kirk, tlf. 4014 2106

Hvad leder du efter?
Brug søgefeltet ovenfor eller kontakt os på forbundskontoret.
Nyheder
Se seneste nyhedsbreve her
Kurser og uddannelse
Kurser og uddannelse
Find inspiration til at blive en endnu bedre træner her
Læs mere her
Gymnastikevents
Uanset om du er bredde- eller konkurrencegymnast, har GymDanmark et tilbud til dig.
Få nyhederne direkte

Tilmeld dig GymNYT - Vi holder dig opdateret ugentligt
Samtykkeerklæring til GymDanmark

Facebook
Følg med på Facebook
Følg os på Facebook og kom tæt på gymnastikken
Youtube
Følg med på Youtube
Følg os på Youtube og se gymnastik når du vil
Instagram
Følg med på Instagram
Følg os på Instagram - Gymnastik i billeder og video
LinkedIn
Følg med på LinkedIn
Følg GymDanmark på Linkedin