GymDanmark er værter for NM i Idrætsgymnastik 2018

22. november 2017
Til juni samles Nordens absolut bedste junior og senior gymnaster i Idrætsgymnastik i Farum Arena til en fantastisk udgave af de Nordiske Mesterskaber. Det bliver en tæt kamp om medaljer, ære og retten til at kalde sig Nordisk Mester 2018.

Det er udvalget for Idrætsgymnastik der i samarbejde med Gefion og Farum Gymnastikforening, som står bag arrangementet hvor idrætsgymnaster fra Danmark, Finland, Island, Norge, Sverige og Færøerne mødes til to hæsblæsende konkurrencedage.

Formand for udvalget i Idrætsgymnastik Morten Rasmussen siger ’De Nordiske Mesterskaber er altid et mesterskab vi ser frem til i Danmark, vi har gode traditioner for konkurrencen og i samarbejdet med de nordiske forbund. At være værter for NM2018 er en alletiders mulighed for, at vi i Danmark får gode erfaringer med afholdelse af internationale konkurrencer på højt niveau. Jeg glæder mig over samarbejdet med Gefion og Farum Gymnastikforening, og ser frem til at byde de op mod 150 gymnaster og trænere fra de nordiske lande, velkommen i Danmark til næste sommer’.

Også på forbundskontoret i GymDanmark er der spænding og glæde at spore. Event Manager Janne Jelstad siger ’Det er dejligt at det nu igen er vores tur til at afholde NM i Idrætsgymnastik. Det er således at alle de Nordiske Mesterskaber går på tur mellem de nordiske lande, så derfor er det altid glædeligt, når det endelig er vores tur til at skabe en god konkurrence. Gefion og Farum Gymnastikforening er vigtige og gode samarbejdspartnere, som er altafgørende for at få dette NM op at stå. Jeg glæder mig til at se Farum Arena rumme Idrætsgymnastikken, og jeg er ikke i tvivl om, at det bliver godt. Så kom til Farum Arena næste sommer og oplev vores dygtige danske gymnaster og se masser af flot gymnastik fra hele norden’.

 

Fakta om NM i Idrætsgymnastik 2018

Nordisk Mesterskab i Idrætsgymnastik er for både juniorer og seniorer i Danmark, Finland, Island, Norge, Sverige og Færøerne.

Officielt eventsite 

Dato: lørdag d. 30. juni og søndag d. 1. juli (konkurrencedage)

Hvor: Farum Arena, Stavnsholtvej 41, 3520 Farum

Billetter: Billetsalg er endnu ikke startet, men sæt allerede nu kryds i kalenderen

 

SOCIALE SITES

GymDanmark Idrætsgymnastik Facebook fansite

GymDanmark Instagram @GymDanmark #nordicartistic2018 #gymdanmark #gymelite

GymDanmark Snapchat @gymdanmark

 

Hvad leder du efter?
Brug søgefeltet ovenfor eller kontakt os på forbundskontoret.
Nyheder
Se seneste nyhedsbreve her
Kurser og uddannelse
Kurser og uddannelse
Find inspiration til at blive en endnu bedre træner her
Læs mere her
Gymnastikevents
Uanset om du er bredde- eller konkurrencegymnast, har GymDanmark et tilbud til dig.
Få nyhederne direkte

Tilmeld dig GymNYT - Vi holder dig opdateret ugentligt
Samtykkeerklæring til GymDanmark

Facebook
Følg med på Facebook
Følg os på Facebook og kom tæt på gymnastikken
Youtube
Følg med på Youtube
Følg os på Youtube og se gymnastik når du vil
Instagram
Følg med på Instagram
Følg os på Instagram - Gymnastik i billeder og video
LinkedIn
Følg med på LinkedIn
Følg GymDanmark på Linkedin