Fornemt besøg fra Hong Kong Rope Skipping Academy

6. november 20107
Rope Skipping Udvalget vil gerne opfylde medlemmers ønske om at få fornyet deres viden og kompetencer både i forhold til deres egen udførsel af disciplinen og til at kunne undervise i klubberne, og derfor havde de inviteret en underviser fra Hong Kong.

I weekenden var 30 meget engagerede og aktive skippere/ instruktører samlet i Fredericia Idrætscenter, hvor Wai Ho Mok fra Hong Kong Rope Skipping Academy var kommet for at undervise dem alle. Han er ansat på fuldtid til at undervise eliteudøvere, træne hold  og har selv deltaget på Hong Kongs landshold. 

Weekendens lektioner var både af praktisk og teoretisk karakter, hvilket var en rigtig god kombination. Der blev også udvekslet erfaringer på tværs af de deltagende klubber.

To af deltagerne på kurset, Cathrine Hansen og Eva Skalshøj fortæller nedenfor om deres oplevelser:

"Det har været et rigtigt godt kursus, hvor alle vore ønskede emner er blevet belyst. Wai Ho Mok = Mo har haft godt styr på sin præsentation af de forskellige emner, så vi alle kunne følge med og forstå undervisningen (red. selvom det foregik på engelsk). Vi har været meget tilfredse med, hvordan den teoretiske og praktiske del har hængt sammen, da vi efter teori fik mulighed for at afprøve en masse øvelser på egen krop. Noget af det vi har kunnet bruge mest fra kurset er de nye øvelser og metoder, som vi tager med hjem til klubben, og som vil være med til at udvikle os endnu mere – uanset hvilket niveau man er på".

Det var også en begejstret formanden for Rope Skipping Udvalget Ulla Christensen, som kunne se tilbage på en skøn weekend; 

"Det har været så fantastisk at mærke det store engagement som alle deltagerne udviste på kurset – Mo formåede på bedste vis at videregive hans erfaring til deltagerne både teoretisk og praktisk – hvor den afsluttende opgave søndag bestod i at deltagerne skulle lave et show på ca. 1,5 min – disse kan ses på Rope Skippings Facebook".

 

Hvad leder du efter?
Brug søgefeltet ovenfor eller kontakt os på forbundskontoret.
Nyheder
Se seneste nyhedsbreve her
Kurser og uddannelse
Kurser og uddannelse
Find inspiration til at blive en endnu bedre træner her
Læs mere her
Gymnastikevents
Uanset om du er bredde- eller konkurrencegymnast, har GymDanmark et tilbud til dig.
Få nyhederne direkte

Tilmeld dig GymNYT - Vi holder dig opdateret ugentligt
Samtykkeerklæring til GymDanmark

Facebook
Følg med på Facebook
Følg os på Facebook og kom tæt på gymnastikken
Youtube
Følg med på Youtube
Følg os på Youtube og se gymnastik når du vil
Instagram
Følg med på Instagram
Følg os på Instagram - Gymnastik i billeder og video
LinkedIn
Følg med på LinkedIn
Følg GymDanmark på Linkedin