Finalisterne til DM i Microrækken er NU fundet

1. maj 2017
Lørdag eftermiddag var Danmarks yngste TeamGym gymnaster samlet i Gladsaxe Idrætscenter til anden runde af Forbundsmesterskaberne. Det var dagen, hvor de endelige finalister blandt de deltagende microhold skulle findes til Danmarksmesterskaberne.

af Camilla Hede

Det er kun de fire bedste hold fra hver række (mix, drenge og piger) der skal kæmpe mod hinanden til Danmarksmesterskaberne i Århus d. 27. maj. Publikum, hvoriblandt der sad flere af gymnasternes forældre, holdt vejret mens de unge gymnaster frygtløst kastede sig rundt i de svære spring, og udførte de krævende momenter i rytmeserierne på lige fod med ældre og mere erfarne gymnaster.

For de to deltagende micromix hold var dette sæsonens sidste konkurrence, som blev afsluttet med Gladsaxe IF micromix på en førsteplads og Ølstykke GF micromix på en andenplads. Disse deltager ikke ved DM grundet for få hold.         

Der var fart over feltet i microdrengenes konkurrence. Publikum brød ud i jubel og klapsalver da divisionens første og eneste dobbelt out blev udført af en drengegymnast fra Munkebjerg Gymnastikforening. Konkurrencen sluttede med Munkebjerg GF, TeamGym-Greve og Roskilde TeamGym på henholdsvis første-, anden- og tredjepladsen.  

Micropigernes konkurrence var præget af flotte og svære rytmeserier, blandt andet Rødovre og Omegns Gymnastikforenings serie, der fik imponerende 18.366 i karakter. Konkurrencen sluttede med TeamGym-Greve, Rødovre og Omegns Gymnastikforening og GHG – TeamGym Herlev på en første-, anden- og tredjepladsen.   

Anden runde af Forbundsmesterskaberne i microrækken har demonstreret et lovende niveau for Danmarks yngste TeamGym gymnaster til DM i Århus.HUSK at hold dig opdateret på DM i Ceres Arena her og køb din billet allerede i dag

Finalisterne til DM er: 

Microdrenge
1. Munkebjerg GF
2. TeamGym Greve
3. Roskilde TeamGym
4. Gladsaxe IF

Micropiger
1. TeamGym Greve
2. Rødovre og Omegns Gymnastikforening
3. GHG - TeamGym Herlev
4. Bolbro Gymnasterne

Se alle karakterer  her. 
 

 

Hvad leder du efter?
Brug søgefeltet ovenfor eller kontakt os på forbundskontoret.
Nyheder
Se seneste nyhedsbreve her
Kurser og uddannelse
Kurser og uddannelse
Find inspiration til at blive en endnu bedre træner her
Læs mere her
Gymnastikevents
Uanset om du er bredde- eller konkurrencegymnast, har GymDanmark et tilbud til dig.
Få nyhederne direkte

Tilmeld dig GymNYT - Vi holder dig opdateret ugentligt
Samtykkeerklæring til GymDanmark

Facebook
Følg med på Facebook
Følg os på Facebook og kom tæt på gymnastikken
Youtube
Følg med på Youtube
Følg os på Youtube og se gymnastik når du vil
Instagram
Følg med på Instagram
Følg os på Instagram - Gymnastik i billeder og video
LinkedIn
Følg med på LinkedIn
Følg GymDanmark på Linkedin