Fantastisk Gymnasternes dag i Lyngby Hallen

12. april 2018
Gladsaxe IF og GymDanmark afholdt i samarbejde Gymnasternes Dag 2018 i Lyngby Hallen - det blev en festlig dag med masser af fantastiske hold fra hele Sjælland.

Over 1000 gymnaster  fra hele 36 foreninger deltog i årets Gymnasternes dag og det var en rekord deltagelse på Gymnasternes dag på Sjælland.

Dagens opvisningsshow startede med en fin åbning, og derefter tog det fart med alle opvisningerne. Der var stor variation på, hvad de forskellige hold kom med, og det var alt fra opvisningshold med op til 75 gymnaster og disciplin-specifikke opvisninger med Rytmisk gymnastik, Rope skipping og TeamGym. Så variationen var stor, og det var en meget seværdig opvisningsdag fra start til slut. 

Gymnasternes dag er en dag for gymnasterne, hvor der er fokus på, at gymnasterne er i centrum og kommer til at føle sig som noget særligt. Dette blev i scenesat ved spotlights, goodiebags, venskabsforeninger (heppere) og feedback af opvisningen. En helt igennem festlig, hyggelig og ikke mindst god dag for gymnaster og trænere.

Gode frivillige kræfter fra Gladsaxe IF
Det er 5. år at GymDanmark afholder Gymnasternes Dag på Sjælland – og årets værtsforening var Gladsaxe IF som havde samlet en hær af frivillige mennesker, der gennem hele dagen knoklede for at få hele dagen til at løbe på skinner – lige fra redskabsslæb, lys og lyd, bygge ballonport, ligge den røde løber klar og pakke goodiebags. Alt sammen for at gymnasterne fik den bedste oplevelse.

Gymnasternes dag er tilbage igen i 2018 - næste store event er Gym for Life d. 6 . maj 

 

Hvad leder du efter?
Brug søgefeltet ovenfor eller kontakt os på forbundskontoret.
Nyheder
Se seneste nyhedsbreve her
Kurser og uddannelse
Kurser og uddannelse
Find inspiration til at blive en endnu bedre træner her
Læs mere her
Gymnastikevents
Uanset om du er bredde- eller konkurrencegymnast, har GymDanmark et tilbud til dig.
Få nyhederne direkte

Tilmeld dig GymNYT - Vi holder dig opdateret ugentligt
Samtykkeerklæring til GymDanmark

Facebook
Følg med på Facebook
Følg os på Facebook og kom tæt på gymnastikken
Youtube
Følg med på Youtube
Følg os på Youtube og se gymnastik når du vil
Instagram
Følg med på Instagram
Følg os på Instagram - Gymnastik i billeder og video
LinkedIn
Følg med på LinkedIn
Følg GymDanmark på Linkedin