Familieevent med træning for hele familien

2. maj 2017
GymDanmark er med familietræningskonceptet 'GymFamily' gået i samarbejde med det populære 'bObles' om ’GymFamily bObles Event’. Sammen med Randers gymnastiske forening, kan forældre og børn i området den 13. maj, nu se frem til en dag med fuldt fokus på træning for hele familien.

Med 'GymFamily bObles Event', opfordres forældrene til at komme op af sofaen og ind til Randers gymnastiske Forening og være aktive med sine børn. Forældrene får kvalitetstræning med egne børn og mærker samtidig bevægelsesglæden til gavn for børnenes motoriske udvikling.

GymFamily bObles Events afholdes den 13. maj 2017, kl 10-12, i RgF Hallen, Spejlsalen, Østre Boulevard 29,8930 Randers NØ, og det er GRATIS at deltage.

Se video om træningsmetoderne her

Trekløver omkring GymFamily bObles Events
Randers gymnastiske Forening , bObles og GymDanmark står sammen om familietræningen hvor forældrene blandt andet lærer at bruge bObles ”Lille Donut” og efterfølgende for mulighed for at tage egen Donut med til træning og øve videre derhjemme på stuegulvet.

”Vi glæder os over, at inspirere Randers gymnastiske Forening til at sætte fokus på at aktivere forældre og børn”, siger projektleder i GymDanmark Tenna Nørgaard Gundersen og fortsætter: bObles og GymDanmark ønsker med GymFamily bObles Event, at booste sundhedsfremmende aktiviteter og træning for forældre og deres børn fra tre måneder, og op til treårsalderen.

Foto: bObles, baby og donut

Mere om GymFamily bObles Event
GymFamily bObles Event er sammensat af GymDanmarks familietræningskoncepter kaldet GymFamily Baby (3 mdr. – 1 år) og GymFamily Toddler (1 – 3 år). Samarbejdet med bObles danner rammen om ”GymFamily bObles Events”.

GymDanmark og bObles tilbyder deres produkter til samme målgruppe og ud fra grundlæggende samme værdisæt, og er derfor et stærkt makkerpar til at opfylde sundhedsfremmende aktiviteter for forældre og deres børn.

Yderligere information

Udviklingskonsulent og projektleder i GymDanmark
Tenna Nørgaard Gundersen
Tlf. 2916 9918 // tng@gymdanmark.dk

Randers gymnastiske forening
Vinie Andreassen
Tlf 2510 5045 // vinie@rgf.dk 

 

Hvad leder du efter?
Brug søgefeltet ovenfor eller kontakt os på forbundskontoret.
Nyheder
Se seneste nyhedsbreve her
Kurser og uddannelse
Kurser og uddannelse
Find inspiration til at blive en endnu bedre træner her
Læs mere her
Gymnastikevents
Uanset om du er bredde- eller konkurrencegymnast, har GymDanmark et tilbud til dig.
Få nyhederne direkte

Tilmeld dig GymNYT - Vi holder dig opdateret ugentligt
Samtykkeerklæring til GymDanmark

Facebook
Følg med på Facebook
Følg os på Facebook og kom tæt på gymnastikken
Youtube
Følg med på Youtube
Følg os på Youtube og se gymnastik når du vil
Instagram
Følg med på Instagram
Følg os på Instagram - Gymnastik i billeder og video
LinkedIn
Følg med på LinkedIn
Følg GymDanmark på Linkedin