Fantastisk event er kommet til sin ende

6. december
Afslutningen på WAGC-ugen er ikke kun afslutningen på et junior-VM i verdensklasse, det er også enden på to ugers intens konkurrencegymnastik på højeste niveau, indenfor trampolin, tumbling og dobbelt mini-trampolin.

Efter stormen kommer stilheden
Ingen tvivl om, at der i morgen bliver meget stille i Sparekassen Fyn Arena, når 1400 WAGC-deltagere, 440 frivillige, 20 LOC (organisationskomitee) og ansatte i GymDanmark, forlader arenaen for sidst gang... i denne omgang.

Venskaber er blevet knyttet og bånd blevet bundet, nye spirende talenter er vokset frem og beundringsværdige verdensmestre er blevet hyldet. VM & WAGC går over i gymnastik-historien som et af de bedst arrangerede verdensmesterskaber i trampolin, tumbling og dmt, nogensinde.

Forbundsformand for GymDanmark og formand for organisationskommiteen siger: 'det er med stolthed og stor respekt for de mange dygtige mennesker som har været drivkraften bag både VM og WAGC, at jeg i dag ser tilbage på et af de største øjeblikke i min tid som formand for GymDanmark. Samarbejdet med både partnere og det internationale forbund FIG har været upåklageligt, og vi kan nu alle se tilbage på et VM & WAGC i trampolin, tumbling og dobbelt mini-trampolin i absolut verdensklasse. Et event som både sætter nye højder for afholdelse af gymnastikevents i Danmark, og som har givet alle der har været involveret, minder for livet’.

Sportslige præstationer
Søndag blev en dag med gode danske præstationer, dog ingen finale pladser. En af de danskere, der gjorde sig særligt bemærket søndag, var den 18-årige trampolinspringer Teis Petersen fra Næstved, der til trods for nervøsitet ved sin VM-debut formåede at blive bedst-placeret dansker i drengenes U18 rækken. Med en rigtig god stemning i hallen og stor opbakning fra det danske publikum, leverede Teis to gode og solide øvelser, og var rigtig tilfreds med sin egen præstation 'det var fantastisk at stå på trampolinen da alle heppede på mig’ stor-smiler Teis efter konkurrencen. Hvad næste mål er, er Teis ikke helt sikker på, men helt sikkert er det, at han nu skal hjem og øve sig så han forhåbentlig kan kvalificere sig til et senior VM.

Se Theis's øvelse her

Se alle resultater her

Sådan gik det danskerne søndag 

Trampolin 

U18 drenge
Teis Petersen nr. 29
Martin Wagner Christensen nr. 30
Ben Pakes nr. 43
60 deltagere 

U18 piger
Vanessa Rae Smith nr. 29
52 deltagere

U16 Synkron drenge
Lucas Jensen & Lucas Cheung ender som nummer 23 ud af 31. Drengene kører ellers en virkelig god synkron øvelse, men Lucas ender desværre ude på måtten i det sidste spring, og derfor bliver det naturligvis ikke godkendt.

Tumbling
U12 drenge
Magnus Lindholmer nr. 13
Mads Hansen nr. 15
Anders Reinholt Mortensen nr. 18
Jonathan Bonnichsen nr. 16
19 deltagere

U12 piger
Victoria Thomsen nr. 17
Alberte Andersen nr. 18
Emilie Hansen nr. 19
Sissel Christensen nr. 21
23 deltagere

Moments from the Worlds, video by Rasmus Bruun Liboriussen

Se medaljetagerne søndag her

Se alt om VM & WAGC her

Hvad leder du efter?
Brug søgefeltet ovenfor eller kontakt os på forbundskontoret.
Nyheder
Se seneste nyhedsbreve her
Kurser og uddannelse
Kurser og uddannelse
Find inspiration til at blive en endnu bedre træner her
Læs mere her
Gymnastikevents
Uanset om du er bredde- eller konkurrencegymnast, har GymDanmark et tilbud til dig.
Få nyhederne direkte

Tilmeld dig GymNYT - Vi holder dig opdateret ugentligt
Samtykkeerklæring til GymDanmark

Facebook
Følg med på Facebook
Følg os på Facebook og kom tæt på gymnastikken
Youtube
Følg med på Youtube
Følg os på Youtube og se gymnastik når du vil
Instagram
Følg med på Instagram
Følg os på Instagram - Gymnastik i billeder og video
LinkedIn
Følg med på LinkedIn
Følg GymDanmark på Linkedin