Endnu en forening certificeret som SpringsikkerForening

5. oktober 2017
Se hvem det er og hør hvad de anbefaler til andre foreninger der vil igang.

Havdrup GF har været i arbejdstøjet og kan nu kalde sig Springsikker Forening. Søndag den 1. oktober fik foreningen nemlig papir på deres certificering, som nu løber tre år frem til 2020. ”Det har ikke været decideret svært”, siger formand i Havdrup GF Betina Steneman, ”men det har jo taget lidt tid”.

Anbefalingen fra Betina Steneman, lyder: ”Først og fremmest så deltag i Kick Off mødet med så mange relevante instruktører som muligt”. Det gjorde de i Havdrup GF og det har hjulpet foreningen i det vigtige arbejde med at forankre processen hos foreningens springinstruktører. Netop instruktørerne er vigtige at få taget i ed, da de er helt centrale i implementeringen af SpringsikkerForening. Et af kravene er nemlig, at foreningens instruktører kommer på Springsikker kursus svarende til det springniveau, som de underviser på – også selvom det ikke handler om dobbeltrotationer.

GymDanmark og DGI gymnastik og fitness afholder Springsikker kick off for alle interesserede d. 1. november i Ringsted. Deltagelse ved kick off er uforpligtende, så er I bare nysgerrig på processen så tilmeld jer.

Pist…. Havdrup GF deltager også på Kick Off og fortæller hvordan de har arbejdet med Springsikker Forening… Og ikke mindst hvad de har fået ud af det..


Foreningsformand Betina Steneman har stået i spidsen for Havdrup GFs springsikker Forenings certificeringsproces. D. 1. oktober fik de endelig papirer på, at Havdrup GF er et sikkert sted at sende børn til spring træning. De næste 3 år kan de bryste sig af titlen SpringsikkerForening, som tildeles foreninger i et samarbejde mellem GymDanmark og DGI gymnastik og fitness. Se deres certificering herunder.. 

Hvad leder du efter?
Brug søgefeltet ovenfor eller kontakt os på forbundskontoret.
Nyheder
Se seneste nyhedsbreve her
Kurser og uddannelse
Kurser og uddannelse
Find inspiration til at blive en endnu bedre træner her
Læs mere her
Gymnastikevents
Uanset om du er bredde- eller konkurrencegymnast, har GymDanmark et tilbud til dig.
Få nyhederne direkte

Tilmeld dig GymNYT - Vi holder dig opdateret ugentligt
Samtykkeerklæring til GymDanmark

Facebook
Følg med på Facebook
Følg os på Facebook og kom tæt på gymnastikken
Youtube
Følg med på Youtube
Følg os på Youtube og se gymnastik når du vil
Instagram
Følg med på Instagram
Følg os på Instagram - Gymnastik i billeder og video
LinkedIn
Følg med på LinkedIn
Følg GymDanmark på Linkedin