Endelig udtagelse af tumblere til VM

18. september 2017
I weekenden blev der afholdt sidste to VM testkonkurrencer, som skulle afgøre hvilke senior tumblere der fik de eftertragtede pladser.

Landets bedste tumblere har gennem flere testkonkurrencer kæmpet om retten til at repræsentere Danmark til VM i Sofia i november. I weekenden blev det endelig afgjort hvem der skal afsted.

Hos herrene blev Rasmus Steffensen, Adam Matthiesen, Rasmus Gaarde og Anders Wesch udtaget. De første tre klarede testkonkurrencerne bedst, mens Wesch blev udtaget på et såkaldt Wild Card. Han har ikke deltaget i testkonkurrencerne da han er igang med en grundig genoptræning af sine akillessener. Han er derfor udtaget på baggrund af tidligere resultater og en forventning om at han vil nå vanlige høje niveau til VM.

På kvindesiden blev det til et fuldt seniorhold da Ida Pagård og Katrine Møller begge klarede udtagelseskravet og dermed tilsluttede sig Johanne Nørby og Sara Ørskov som tidligere havde klaret kravet.

Juniorrækken bliver stærkt repræsenteret ved David Erbs, Elias Green, Rasmus Beck og Alexander Bredvig. De tre førstnævnte har alle gjort sig godt bemærket med finalepladser tidligere til WAGC (World Age Group Competition). Det bliver derofr spændende at følge dem i den nye række, som går helt op til 21 år. Hos pigerne blev Sara La Cour Hansen udtaget som eneste pige.

Ialt betyder dette, at Danmark sender otte danske senior tumblere til VM og 23 danske junior tumblere til WAGC i Sofia til november.

Læs mere om udtagelseskonkurrencerne her

Læs også om udtagelserne til WAGC her

Foto - Oliver Bay

Hvad leder du efter?
Brug søgefeltet ovenfor eller kontakt os på forbundskontoret.
Nyheder
Se seneste nyhedsbreve her
Kurser og uddannelse
Kurser og uddannelse
Find inspiration til at blive en endnu bedre træner her
Læs mere her
Gymnastikevents
Uanset om du er bredde- eller konkurrencegymnast, har GymDanmark et tilbud til dig.
Få nyhederne direkte

Tilmeld dig GymNYT - Vi holder dig opdateret ugentligt
Samtykkeerklæring til GymDanmark

Facebook
Følg med på Facebook
Følg os på Facebook og kom tæt på gymnastikken
Youtube
Følg med på Youtube
Følg os på Youtube og se gymnastik når du vil
Instagram
Følg med på Instagram
Følg os på Instagram - Gymnastik i billeder og video
LinkedIn
Følg med på LinkedIn
Følg GymDanmark på Linkedin