EM i Idrætsgymnastik 2015

16. marts
De danske gymnaster var onsdag og torsdag i aktion til EM i Montpellier, hvor målet var at opnå placeringer i den bedste tredjedel.

Sådan gik det kvinderne
De danske kvinder var i konkurrence onsdag, hvor Mette Hulgaard opnåede den bedste danske placering i mangekampen efter en konkurrence med et fald på bom og et fald i barren. Den samlede score lød på 46, som rakte til en placering som nr. 58. Mette blev desuden den bedst placerede danske gymnast på bom.

EM-debutanterne Julie Krogsgaard og Linnea Wang deltog ligeledes i mangekampen og placerede sig som henholdsvis nr. 67 og 71. Julie kom igennem alle fire discipliner uden fald, mens Linnea havde flere fald i bomøvelsen, som kostede dyrt. Til gengæld opnåede Linnea den bedste danske karakter på gulv med 12,033.

Michelle Lauritsen deltog kun i spring over hest og barre, hvor hun leverede de bedste danske resultater med hhv. 13,466 og 12,466.
Resultaterne for Mette, Julie, Linnea og Michelle kan ses her.

Sådan gik det mændene
De danske mænd var i konkurrence torsdag, hvor Helge Vammen blev den bedst placerede dansker i mangekampen med en placering som nr. 40 – 1,8 point fra finalen. Helge kørte mangekamp for første gang i år, da han har haft problemer med den ene skulder. Han kørte en fin konkurrence uden større kiks, men med flere småfejl og en reduceret ringeøvelse. Helge leverede ligeledes de bedste danske resultater i spring over hest, barre, reck, gulv og bensving.

Joachim Winther blev nr. 58 efter en fin konkurrence med et enkelt kiks i reck og et afspring i bensving, der ikke blev godkendt af dommerne.  Joao Marcus Fuglsig, der i perioden op til EM har haft problemer med knæet, blev nr. 62 i mangekampen efter en konkurrence med et par fald undervejs. Marcus Frandsen havde problemer i flere redskaber, men sluttede godt af i ringene, hvor han med karakteren 13,2 opnåede det bedste danske resultat. I mangekampen blev Marcus nr. 65.
Se alle resultaterne her

Hvad leder du efter?
Brug søgefeltet ovenfor eller kontakt os på forbundskontoret.
Nyheder
Se seneste nyhedsbreve her
Kurser og uddannelse
Kurser og uddannelse
Find inspiration til at blive en endnu bedre træner her
Læs mere her
Gymnastikevents
Uanset om du er bredde- eller konkurrencegymnast, har GymDanmark et tilbud til dig.
Få nyhederne direkte

Tilmeld dig GymNYT - Vi holder dig opdateret ugentligt
Samtykkeerklæring til GymDanmark

Facebook
Følg med på Facebook
Følg os på Facebook og kom tæt på gymnastikken
Youtube
Følg med på Youtube
Følg os på Youtube og se gymnastik når du vil
Instagram
Følg med på Instagram
Følg os på Instagram - Gymnastik i billeder og video
LinkedIn
Følg med på LinkedIn
Følg GymDanmark på Linkedin