Det er talentet der tæller

27. januar


Isabella Van Gennip

Danskhed har mange ansigter, og dygtige danskere er en mangfoldig gruppe. Det er budskabet i en ny kampagne under overskriften Det er talentet, der tæller, som Foreningen Nydansker netop har lanceret.

 
Isabella van Gennip fra Damelandsholdet i TeamGym, er frontfigur sammen med 11 andre sportsfolk, som i kraft af deres talent repræsenterer Danmark ude i verden, men som alle har udenlandske rødder. Sammen med blandt andet Josephine Touray og Wilson Kipketer deltager hun i projektet der skal sætte fokus på, at dygtige danskere er en mangfoldig gruppe – og at det er talent og kompetencer, der er afgørende for succes.  
 
Men hvad betyder det for Isabella selv at deltage i projektet, Isabella siger: En af grundende til, at jeg har støttet op om kampagnen er, at jeg synes det har været et godt initiativ. At dele sporten på en lidt anderledes og ikke-traditionel måde - og gymnastik/TeamGym i særdeleshed - er ikke er særlig udbredt.  Dette er en god måde at fortælle folk om gymnastikken og måske gøre deres interesse for TeamGym lidt større. det er alle indenfor TeamGym interesserede i. Derudover er det også altid sjovt at være en del af sådanne initiativer og kunne kigge tilbage på det, smiler hun.                                                 

 

Hvad leder du efter?
Brug søgefeltet ovenfor eller kontakt os på forbundskontoret.
Kurser og uddannelse
Kurser og uddannelse
Find inspiration til at blive en endnu bedre træner her
Læs mere her
Gymnastikevents
Uanset om du er bredde- eller konkurrencegymnast, har GymDanmark et tilbud til dig.
Få nyhederne direkte
Tilmeld dig GymNYT -
Vi holder dig opdateret ugentligt
Facebook
Følg med på Facebook
Følg os på Facebook og kom tæt på gymnastikken
Youtube
Følg med på Youtube
Følg os på Youtube og se gymnastik når du vil
Instagram
Følg med på Instagram
Følg os på Instagram - Gymnastik i billeder og video
LinkedIn
Følg med på LinkedIn
Følg GymDanmark på Linkedin