Danskere vil vinde NM

11. oktober
Lørdag den 15. Oktober, tørner nordens bedste springere sammen ved NM i Trampolin og Dobbelt mini-trampolin (DMT). To af Danmarks bedste trampolinspringere går efter både titler og medaljer.

Danmarks mest rutinerede kvindelige trampolinspringer Maila Walmod, er en uge før NM klar på opgaven om at vinde guldet ved NM og siger: ’Jeg har meget fokus på egne præstationsmål efter en turbulent periode med lost move. Jeg er ikke bleg for at sige, jeg kommer for at vinde NM, men alt kan ske i trampolin'. Selvom forberedelserne ikke har været optimale, og Maila grundet det køligere vejr, er begyndt at kunne mærke sin skade tilbage fra 2013, ved Maila, at det handler om grundig opvarmning og disponering i træningsugen, og er derfor klar på at give den alt hvad hun har til NM.

Også den regerende danske mester i herrerækken, 18-årige Benjamin Kjær sigter efter guldet og siger ’Jeg søger selvfølgelig efter en finaleplacering og en guldmedalje ville være fantastisk at hive hjem til Danmark.’ Benjamin har vundet de to sidste nordiske mesterskaber for juniorer og har derfor blod på tanden efter også at vinde senior-titlen. Benjamin vurderer at formen er ved at toppe igen, efter en lang sommerpause fra konkurrencer, og har med to konkurrencer kort før NM, haft mulighed for at finpudse formen. Læs om Benjamin ved Friendship Cup i Tjekkiet

Med konkurrenterne lige i hælene

På herresiden vurderer Benjamin at hans største konkurrenter er svenskerne, og han siger ’Med både Måns Åberg, Jonas Nordfors og Oscar Smith i god form bliver det meget svært for mig, da de har langt mere erfaring end jeg, men heldigvis kan alt ske på dagen’ smiler Benjamin og fortsætter’ og så er der selvfølgelig mine danske holdkammerater som fx. Teis Petersen, der sagtens kan lave et overraskende resultat. Alt afhænger af dagen’ slutter han.

På damesiden er det også svenskerne som kan stikke en pind i hjulet for 25-årige Maila og hun siger ’Der er nogle svenske piger, der på en god dag, sagtens kan give masser af spænding. Både Lina Sjöberg og Hannah Ryden vil kunne sætte pres på mig, hvis de springer godt. Også Vanessa Rae Smith (DM sølvvinder 2016 red.) kan lave en flot præstation, så jeg har fokus på mine egne øvelser og gør mit bedste – så må den bedste på dagen tage titlen’.

Læs om svenskernes forventninger til NM her

Læs om de danske DMT-springeres forventninger til NM her

Mere om NM

Ved NM er det springere fra Danmark, Sverige og Finland der mødes. Der konkurreres i både Trampolin og Dobbelt mini-trampolin (DMT) i både junior og seniorrækker. 

Find alle oplysninger om NM 15. oktober 2016 her

Der er GRATIS adgang, så tag gerne hele familien med. NM2016 arrangeres af Udvalget for Trampolin og Tumbling.

Hvad leder du efter?
Brug søgefeltet ovenfor eller kontakt os på forbundskontoret.
Nyheder
Se seneste nyhedsbreve her
Kurser og uddannelse
Kurser og uddannelse
Find inspiration til at blive en endnu bedre træner her
Læs mere her
Gymnastikevents
Uanset om du er bredde- eller konkurrencegymnast, har GymDanmark et tilbud til dig.
Få nyhederne direkte

Tilmeld dig GymNYT - Vi holder dig opdateret ugentligt
Samtykkeerklæring til GymDanmark

Facebook
Følg med på Facebook
Følg os på Facebook og kom tæt på gymnastikken
Youtube
Følg med på Youtube
Følg os på Youtube og se gymnastik når du vil
Instagram
Følg med på Instagram
Følg os på Instagram - Gymnastik i billeder og video
LinkedIn
Følg med på LinkedIn
Følg GymDanmark på Linkedin