180 gymnaster på elitecamp i Sorø

13. januar
I denne weekend har i alt 180 af Danmarks bedste æstetiske gymnaster fra 10-27 år, deltaget i en elite camp med udenlandske instruktører i Sorø. Holdene har kvalificeret sig til elitecampen gennem en udtagelseskonkurrence i november, hvor holdene ligeledes har kvalificeret sig til at deltage i internationale konkurrencer i 2015, som World Cups og VM.
 
Elitecampen er en langsigtet og struktureret satsning for at få det danske niveau i æstetisk gymnastik løftet, for at skabe bedre resultater internationalt. Niveauet for de danske gymnaster er i en opadgående udvikling og der er masse af positiv feedback fra de internationale instruktører, 
 
I løbet af weekenden har gymnasterne været forskellige trænings-sessioner igennem med alt fra grundtræning og teknik til koreografi og bedømmelse fra internationale dommere. Der er masser af tips og tricks at hente ved elitecampen. Silje, Ellen og Sille fra Team Navona fra Espergærde er ikke i tvivl om, hvad de tager med fra campen (se video ovenfor).
Det er et stort puslespil at få 18 hold og fire internationale trænere til at gå op i en højere enhed. I alt har holdene fået mellem 6 og 10 timers træning over to dage, alt afhængig af placering ved udtagelseskonkurrencen og niveau.  
 
I 2015 deltager 12 hold til internationale konkurrence, hvor af ambitionen er at sende både junior og senior hold til VM på Færøerne i juni. 
 
Næste nationale konkurrence i Æstetisk er d. 11-12 april i Sorø hallen. 
 
#æstetisk, #rytmiskgymnastik, #gymelite
Hvad leder du efter?
Brug søgefeltet ovenfor eller kontakt os på forbundskontoret.
Kurser og uddannelse
Kurser og uddannelse
Find inspiration til at blive en endnu bedre træner her
Læs mere her
Gymnastikevents
Uanset om du er bredde- eller konkurrencegymnast, har GymDanmark et tilbud til dig.
Facebook
Følg med på Facebook
Følg os på Facebook og kom tæt på gymnastikken
Youtube
Følg med på Youtube
Følg os på Youtube og se gymnastik når du vil
Instagram
Følg med på Instagram
Følg os på Instagram - Gymnastik i billeder og video
LinkedIn
Følg med på LinkedIn
Følg GymDanmark på Linkedin