Årets første World Cup i Trampolin

15. februar 2017
Ved årets første World Cup i den nye olympiske cyklus, deltager Danmark med regerende danmarksmester Benjamin Salo Kjær fra Haslev TT. Sammen med landstræner Anette Dalsten skal øvelserne afprøves for at give et billede af, hvordan træningen resten af året skal planlægges.

Anette Dalsten siger ’Benjamins mål med World Cuppen i Baku er at prøve sin nye svære øvelse med 4 triff-spring i starten af. Denne øvelse er det planen, at han skal udføre til VM i november, så World Cuppen vil vise os, hvor langt vi er i bestræbelserne på at lave en svær, men stabil fri øvelse. I forhold til den obligatoriske øvelse er World Cuppen den første konkurrence, der springes efter reglerne i den nye olympiske cyklus, hvor der i første øvelse skal udføres 4 spring, der tæller til vanskeligheden. Det er vigtigt til det fremtidige arbejde at se, hvordan de andre nationer løser den opgave; satses der på højde, stil, vanskelighed, 4-dobbelte spring eller andet? Vi har valgt en konservativ tilgang til den obligatoriske øvelse med fokus på stil og højde uden den helt store vanskelighed. Denne taktik skal måske ændres, når vi har fået en indikation af, hvor resten af verden står’.

Læs mere om Benjamin Salo Kjær her

Ny pointberegning

Der er kommet ny pointberegning i trampolinspring fra 1. januar 2017. Stilen, der tidligere talte tre gange, tæller nu kun to. Til gengæld er der kommet et vandringsfradrag ind; dvs. at det giver point at blive i midten af trampolinen og vandringer straffes nu hårdere end i tidligere reglementer.

Mere om World Cup i Trampolin

Baku, Azerbaijan, 18. - 19. februar 2017

Officielt World Cup website

Hvad leder du efter?
Brug søgefeltet ovenfor eller kontakt os på forbundskontoret.
Nyheder
Se seneste nyhedsbreve her
Kurser og uddannelse
Kurser og uddannelse
Find inspiration til at blive en endnu bedre træner her
Læs mere her
Gymnastikevents
Uanset om du er bredde- eller konkurrencegymnast, har GymDanmark et tilbud til dig.
Få nyhederne direkte

Tilmeld dig GymNYT - Vi holder dig opdateret ugentligt
Samtykkeerklæring til GymDanmark

Facebook
Følg med på Facebook
Følg os på Facebook og kom tæt på gymnastikken
Youtube
Følg med på Youtube
Følg os på Youtube og se gymnastik når du vil
Instagram
Følg med på Instagram
Følg os på Instagram - Gymnastik i billeder og video
LinkedIn
Følg med på LinkedIn
Følg GymDanmark på Linkedin