Holstebro RejseCenter

Samarbejdet med Holstebro RejseCenter går ud på at samle GymDanmarks rejseaktiviteter hos en rejsearrangør, som kender de særlige behov vi har i gymnastik. Holstebro RejseCenter har stor erfaring i at servicere specialforbund, og er derfor en af årsagerne til, at GymDanmark netop har valgt Holstebro RejseCenter som samarbejdspartner.

Samarbejde om større delegationer en fordel for GymDanmark
Holstebro RejseCenter kan blandt andet håndtere hele elitesektionens rejseaktiviteter til diverse konkurrencer rundt omkring i verden, og det vil også være dem, der kommer til at udbyde rejsepakker i relation til de store delegationer som GymDanmark sender af sted til eksempelvis EUROGYM, Golden Age, Gym for Life og Gymnaestrada. 

Sådan får foreningen glæde af samarbejdet
Samarbejdet med Holstebro RejseCenter er ikke begrænset til GymDanmark-delegationer. Foreninger der er medlemmer af GymDanmark, kan med fordel benytte sig af Holstebro RejseCenter, i forbindelse med udsendelse af større grupper i udlandet.
Kontakt Mette Sørensen eller Anne Davidsen i Holstebro RejseCenter’s gruppeafdeling på Tlf. 9610 1052, og hør mere om hvad Holstebro RejseCenter kan gøre for jer.

Direktør Peter Kjærgaard Jensen fortæller om Holstebro  RejseCenter i en pressemeddelelse af 17. september 2013
’Vi ser meget frem til dette nye samarbejde med et af Danmark’s største specialforbund. Holstebro RejseCenter har i mange år haft sportsrejser, som ét af vores specialer og har således serviceret en række specialforbund under DIF, samt de fleste midt- og vestjyske topklubber i håndboldligaerne for både damer og herrer gennem en årrække’. 

’Holstebro RejseCenter har eksisteret siden 1991 og med vores rod i det vestjyske har vi gennem årene stået for rejsearrangementer på rigtig mange ture for rep-hold fra Vestjylland på rejser til så at sige alle verdensdele, så vi føler os godt rustede til at give hele det danske gymnastik-folk rigtig gode rejseoplevelser, siger Peter Kjærgaard, der som en sidebemærkning oplyser, at en af bureauets medarbejdere, Torben Baltzer rent faktisk har en fortid som springgymnast på højt niveau med mange udlandsrejser i bagagen. 
Har du spørgsmål til aftalen mellem GymDanmark og Holstebro RejseCenter, så kontakt direktør i GymDanmark Ditte Okholm-Naut, don@gymdanmark.dk 
Hvad leder du efter?
Brug søgefeltet ovenfor eller kontakt os på forbundskontoret.
Nyheder
Nyheder
Se seneste nyhedsbreve her
Kurser og uddannelse
Kurser og uddannelse
Find inspiration til at blive en endnu bedre træner her
Læs mere her
Gymnastikevents
Gymnastikevents
Uanset om du er bredde- eller konkurrencegymnast, har GymDanmark et tilbud til dig.
Få nyhederne direkte

Tilmeld dig GymNYT - Vi holder dig opdateret ugentligt
Samtykkeerklæring til GymDanmark

Facebook
Følg med på Facebook
Følg os på Facebook og kom tæt på gymnastikken
Youtube
Følg med på Youtube
Følg os på Youtube og se gymnastik når du vil
Instagram
Følg med på Instagram
Følg os på Instagram - Gymnastik i billeder og video
LinkedIn
Følg med på LinkedIn
Følg GymDanmark på Linkedin