Golden Age 2018

16 - 21.september 2018
Golden Age er efterårets helt store Gymnastik festival for 50+ - en uge med masser af opvisninger, workshops og socialt samvær.

I 2018 finder Golden Age Festival sted i Pesaro i Italien - Golden Age Festival er en rigtig god festival for gymnastikglade 50 + som ønsker en uge fyldt med gymnastik og sjov. Festivalen foregår fra d. 16 - 21.september 2018, og er det 6. Golden Age i rækken.

Priser og tilmelding

  1. Der betales et deltagerbegyr pr. person til GymDanmark ved tilmelding (inkluderer bl.a. Golden Age 2018 T-shirt, administrationsomkostninger til UEG og GymDanmark)

  2. Golden Age festivalgebyr - pris kommer.
    Bestilles ophold via GymDanmark er festivalgebyret inkluderet og festivalgebyret vil være afhængig holdets af valg af overnatning jf. Bulletin1. Der kan vælges overnatning på hotel eller i lejligheder. Vær opmærksom på at fordelingen foregår efter først til mølle princippet og styres af den lokale organisationskomite (se regneeksempel og få overblik over dit samlede festivalgebyr)
    Bemærk!! GymDanmark forbeholder sig retten til, at opkræve ekstra deltagergebyr, såfremt kursen ændrer sig i forhold til betalingerne til UEG

For festivalgebyret får deltagerne et GAGF 2018 akkrediteringskort, som giver adgang til festivalens events, lokal transport, rabat på mad, gratis adgang til udvalgte museer samt andre fordele.

 

Hvad leder du efter?
Brug søgefeltet ovenfor eller kontakt os på forbundskontoret.
Nyheder
Se seneste nyhedsbreve her
Kurser og uddannelse
Kurser og uddannelse
Find inspiration til at blive en endnu bedre træner her
Læs mere her
Gymnastikevents
Uanset om du er bredde- eller konkurrencegymnast, har GymDanmark et tilbud til dig.
Få nyhederne direkte
Tilmeld dig GymNYT -
Vi holder dig opdateret ugentligt
Facebook
Følg med på Facebook
Følg os på Facebook og kom tæt på gymnastikken
Youtube
Følg med på Youtube
Følg os på Youtube og se gymnastik når du vil
Instagram
Følg med på Instagram
Følg os på Instagram - Gymnastik i billeder og video
LinkedIn
Følg med på LinkedIn
Følg GymDanmark på Linkedin